Печиво Кураб’є
Печиво Кураб’є – це популярні і улюблені багатьма ласощі, які нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею нашої добірки. Готовий продукт вийде ніжним та неймовірно апетитним. Подавайте до чаю!
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Олія вершкове – 120 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор ванільний – 1 ч.л.
- Пудра цукрова – 60 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Варення – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо міксером до отримання пишної маси.
Крок 2. Висипаємо сюди цукрову пудру, ванільний цукор та сіль. Продовжуємо збивати близько 2-3 хвилин.
Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце і продовжуємо збивати.
Крок 4. Просіюємо борошно з розпушувачем. Додаємо суміш у загальну масу та знову перемішуємо.
Крок 5. Вимішуємо тісто до однорідності.
Крок 6. Занурюємо масу в мішок кондитерський.
Крок 7. За допомогою насадки зірка видавлюємо тісто на деко з пергаментом.
Крок 8. По центру кожної заготовки робимо заглиблення за допомогою пальця.
Крок 9. Поглиблення наповнюємо варенням або джемом. Випікаємо 10 хвилин|мінути| при температурі 190 градусів.
Крок 10. Печиво Кураб’є готове. Частуйтесь!