Домашнє печиво в духовці – 10 швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото

Печиво Кураб’є

Печиво Кураб’є – це популярні і улюблені багатьма ласощі, які нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею нашої добірки. Готовий продукт вийде ніжним та неймовірно апетитним. Подавайте до чаю!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Олія вершкове – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Пудра цукрова – 60 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Варення – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо міксером до отримання пишної маси.

Крок 2. Висипаємо сюди цукрову пудру, ванільний цукор та сіль. Продовжуємо збивати близько 2-3 хвилин.

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце і продовжуємо збивати.

Крок 4. Просіюємо борошно з розпушувачем. Додаємо суміш у загальну масу та знову перемішуємо.

Крок 5. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 6. Занурюємо масу в мішок кондитерський.

Крок 7. За допомогою насадки зірка видавлюємо тісто на деко з пергаментом.

Крок 8. По центру кожної заготовки робимо заглиблення за допомогою пальця.

Крок 9. Поглиблення наповнюємо варенням або джемом. Випікаємо 10 хвилин|мінути| при температурі 190 градусів.

Крок 10. Печиво Кураб’є готове. Частуйтесь!