Дріжджове тісто для пиріжків як пух – 10 дуже смачних рецептів з покроковими фото

Ніжне дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці

В приготуванні дріжджового тіста вам дуже може допомогти звичайна хлібопічка. З цієї кількості інгредієнтів у вас вийде пристойна кількість відмінною домашньої випічки.

Час готування: 100 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 20.

Склад:

  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Борошно пшеничне вищого сорту – 480 гр.
  • Дріжджі сухі – 1,5 ч. л.
  • Молоко – 240 мл
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Молоко трохи підігрійте і змішайте з яйцем.

Крок 2. Вилийте цю суміш у чашу хлібопічки, Додайте туди цукор і сіль.

Крок 3. На повільному вогні розтопіть вершкове масло, остудіть його і додайте до молока.

Крок 4. Просійте борошно, додайте її в чашу і також всипте туди дріжджі.

Крок 5. Встановіть чашу в хлібопічку і встановіть режим «Тісто».

Крок 6. Через 1 годину 20 хвилин хлібопічка повідомить про готовність тесту.

Крок 7. Для того, щоб працювати з тестом змастіть руки олією.

Приємного апетиту!