Ніжне дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці
В приготуванні дріжджового тіста вам дуже може допомогти звичайна хлібопічка. З цієї кількості інгредієнтів у вас вийде пристойна кількість відмінною домашньої випічки.
Час готування: 100 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 20.
Склад:
- Масло вершкове – 50 гр.
- Борошно пшеничне вищого сорту – 480 гр.
- Дріжджі сухі – 1,5 ч. л.
- Молоко – 240 мл
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Молоко трохи підігрійте і змішайте з яйцем.
Крок 2. Вилийте цю суміш у чашу хлібопічки, Додайте туди цукор і сіль.
Крок 3. На повільному вогні розтопіть вершкове масло, остудіть його і додайте до молока.
Крок 4. Просійте борошно, додайте її в чашу і також всипте туди дріжджі.
Крок 5. Встановіть чашу в хлібопічку і встановіть режим «Тісто».
Крок 6. Через 1 годину 20 хвилин хлібопічка повідомить про готовність тесту.
Крок 7. Для того, щоб працювати з тестом змастіть руки олією.
Приємного апетиту!