Фаршировані перці в мультиварці – 8 рецептів з фаршем і рисом з покроковими фото

Соковиті фаршировані перці в мультиварці Поларіс

Мультиварка дуже зручна в приготуванні їжі. А вже для гасіння фаршированих перців особливо. У даному рецепті використовуємо прилад від Поларіс для наочності. Перці начиняємо, укладаємо в миску і заливаємо томатами зі сметаною. В такому соусі страва ідеально розкриває свій смак. А при подачі не шкодуємо зелені.

Час приготування: 2 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Перець болгарський – 800-1000 гр.
  • М’ясо – 500 гр.
  • Морква – 3 шт.
  • Рис – 1 мірний ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець чорний горошком – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Фарш для начинки використовуємо будь: свинячий, яловичий, курячий, змішаний. Готуємо власноруч або беремо готовий.

Крок 2. Також прокручуємо через дрібну решітку очищені моркву і цибулю.

Крок 3. Змішуємо з фаршем подрібнені овочі, промитий сирий рис, січену зелень, сіль, мелений перець. Добре перемішуємо начинку.

Крок 4. Перці промиваємо і очищаємо від плодоніжки і внутрішніх насіння. Начиняємо перці підготовленою начинкою. У чашу мультиварки поміщаємо фаршировані перці. Помідори натираємо на крупній тертці. Отриману томатну масу викладаємо поверх перців в чаші. Також кладемо туди сметану, змішану з невеликою кількістю води, і подрібнену зелень. Солимо, додаємо горошки перцю за смаком. Встановлюємо режим «Гасіння» на час 2 години.

Крок 5. Готові перці подаємо в гарячому вигляді разом з підливою, що утворилася при тушкуванні.