Фарширований перець з мясом і рисом – 10 покрокових рецептів перцю з фаршем і рисом

Як приготувати фарширований перець з індичкою і рисом?

Для любителів простих домашніх страв хочу порекомендувати легке у приготуванні блюдо. Фарширований перець індичкою і рисом виходить ніжним і соковитим. Збалансоване страва сподобається всім без винятку, і стане вашим фаворитом. Приготуйте, і порадуйте своїх рідних.

  • Час готування: 1 година 15 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 10 шт.
  • Фарш з індички – 600 гр.
  • Помідори – 1 кг
  • Морква – 200 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Рис – 100 гр.
  • Перець духмяний – 5 шт.
  • Масло оливкове – 5 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для фаршированого перцю індичкою і рисом.

2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під холодною проточною водою і наріжте гострим ножем.

3. Морква вимийте і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, потім натріть на крупній тертці.

4. Помідори ретельно промийте, обдайте окропом, а потім викладіть в холодну воду і очистіть від шкірки і плодоніжки. Очищені помідори подрібніть заглибним блендером.

5. Рис гарненько промийте в проточній воді кілька разів. А потім викладіть в миску з фаршем, посоліть і поперчіть і ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

6. Болгарський перець ретельно вимийте під проточною водою і обсушити. Підготовлений болгарський перець очистіть від насіння і серцевини.

7. Підготовлений болгарський перець заповніть приготованим фаршем.

8. Каструлю добре розігрійте на помірному вогні, налийте невелику кількість оливкової олії. Викладіть подрібнену ріпчасту цибулю і обсмажте до розм’якшення.

9. Потім додайте натерту моркву, обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи.

10. Після чого влийте подрібнені помідори.

11. У каструлю з підливою викладіть нафарширований перець.

12. Додайте духмяний перець і трохи посоліть.

13. Накрийте кришкою, тушкуйте страву приблизно 35-40 хвилин на мінімальному вогні після закипання.

14. Готові фаршировані перці індичкою і рисом зніміть з вогню і подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!