Фрикадельки з підливкою на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Фрикадельки з курячого фаршу з підливою на сковороді

Фрикадельки з курячого фаршу з підливкою на сковороді – це цікаве за смаком та апетитне частування для вашого домашнього обіду чи вечері. Подавайте страву з вашими улюбленими гарнірами до смаку: картопляним пюре, крупами та іншими. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Болгарський перець – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 6 ст.л.
  • Сік томатний – 1 ст.
  • Вода – 1 ст.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Паприка мелена – 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Куркума – 0,5 ч.л.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо її ножем.

Крок 2. Болгарський перець також очищаємо від насіння та ріжемо на невеликі шматочки.

Крок 3. Морквину натираємо на тертці із великими зубчиками.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо м’ясний фарш з курячим яйцем, додаємо сіль та спеції. Добре перемішуємо.

Крок 5. Всипаємо до фаршу панірувальні сухарі і знову все вимішуємо.

Крок 6. Мокрими руками ліпимо акуратні круглі фрикадельки.

Крок 7. У глибокій мисці з’єднуємо томатний сік та воду, перемішуємо.

Крок 8. Також сюди додаємо сіль.

Крок 9. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю з морквою.

Крок 10. Також відправляємо в сковороду болгарський перець і смажимо разом до м’якості.

Крок 11. В іншій сковороді обсмажуємо фрикадельки до легкого рум’янцю.

Крок 12. Доповнюємо фрикадельки обсмаженими овочами.

Крок 13. Сюди вливаємо томатний соус.

Крок 14. Закриваємо частування кришкою і гасимо на невеликому вогні 40 хвилин.

Крок 15. Фрикадельки з курячого фаршу з підливою готові на сковороді. Викладайте на тарілку та подавайте до столу!