Фрикадельки з курячого фаршу з підливою на сковороді
Фрикадельки з курячого фаршу з підливкою на сковороді – це цікаве за смаком та апетитне частування для вашого домашнього обіду чи вечері. Подавайте страву з вашими улюбленими гарнірами до смаку: картопляним пюре, крупами та іншими. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фарш курячий – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Болгарський перець – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 6 ст.л.
- Сік томатний – 1 ст.
- Вода – 1 ст.
- Сіль – 1 ч.л.
- Паприка мелена – 1 ч.л.
- Хмелі-сунелі – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Куркума – 0,5 ч.л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо її ножем.
Крок 2. Болгарський перець також очищаємо від насіння та ріжемо на невеликі шматочки.
Крок 3. Морквину натираємо на тертці із великими зубчиками.
Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо м’ясний фарш з курячим яйцем, додаємо сіль та спеції. Добре перемішуємо.
Крок 5. Всипаємо до фаршу панірувальні сухарі і знову все вимішуємо.
Крок 6. Мокрими руками ліпимо акуратні круглі фрикадельки.
Крок 7. У глибокій мисці з’єднуємо томатний сік та воду, перемішуємо.
Крок 8. Також сюди додаємо сіль.
Крок 9. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю з морквою.
Крок 10. Також відправляємо в сковороду болгарський перець і смажимо разом до м’якості.
Крок 11. В іншій сковороді обсмажуємо фрикадельки до легкого рум’янцю.
Крок 12. Доповнюємо фрикадельки обсмаженими овочами.
Крок 13. Сюди вливаємо томатний соус.
Крок 14. Закриваємо частування кришкою і гасимо на невеликому вогні 40 хвилин.
Крок 15. Фрикадельки з курячого фаршу з підливою готові на сковороді. Викладайте на тарілку та подавайте до столу!