Шматочки гарбуза на деку, запечені з медом
Цікаве і корисне частування для вашого столу – запечений гарбуз з медом. Яскраве страву можна подавати як десерт. Смачний кулінарний продукт сподобається і дорослим, і дітям.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Гарбуз – 200 гр.
- Мед – 60 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. У глибокій тарілці змішуємо мед і рослинне масло. Ретельно перемішуємо до отримання однорідної суміші.
2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо підготовлений плід невеликими кубиками або брусочками.
3. Кожен шматок гарбуза гарненько обвалюємо в медової заготівлі.
4. Перекладаємо солодкий продукт на деко.
5. Випікаємо блюдо близько 20 хвилин при розігрітій до 180 градусів духовці.
6. Яскраве ласощі з гарбуза готово! Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Пробуйте і пригощайте близьких!