Гарбуз, запечена в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Шматочки гарбуза на деку, запечені з медом

Цікаве і корисне частування для вашого столу – запечений гарбуз з медом. Яскраве страву можна подавати як десерт. Смачний кулінарний продукт сподобається і дорослим, і дітям.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 200 гр.
  • Мед – 60 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. У глибокій тарілці змішуємо мед і рослинне масло. Ретельно перемішуємо до отримання однорідної суміші.

2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо підготовлений плід невеликими кубиками або брусочками.

3. Кожен шматок гарбуза гарненько обвалюємо в медової заготівлі.

4. Перекладаємо солодкий продукт на деко.

5. Випікаємо блюдо близько 20 хвилин при розігрітій до 180 градусів духовці.

6. Яскраве ласощі з гарбуза готово! Подавати можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Пробуйте і пригощайте близьких!