Гарбуз у духовці, фарширована м’ясом
Хочете здивувати своїх близьких або гостей? Приготуйте яскраве і смачне блюдо – фаршировану м’ясом гарбуз. Частування різноманітить ваш домашній або святковий стіл. Беріть на замітку!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гарбуз – 1 шт.
- Філе куряче – 400 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Вибираємо круглу акуратну гарбуз. Старанно промиваємо її під водою.
2. Акуратно зрізаємо верхню частину плоду.
3. Виймаємо насіння і м’якоть.
4. Повинен вийти їстівний горщик.
5. Всередині плід натираємо сіллю і спеціями за смаком.
6. Закриваємо заготівлю зрізаною кришкою і акуратно обгортаємо все це у фольгу. Пропекаем 10-20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
7. В цей час займемося начинкою. Морква ріжемо тонкими кружечками.
8. Очищений картопля ділимо на невеликі кубики.
9. Дрібно нарізаємо куряче філе.
10. Викладаємо підготовлені продукти всередину гарбуза. Доповнюємо їх сіллю і продавленными зубчиками часнику. Закриваємо верхівкою.
11. Випікаємо півтори години при температурі 200 градусів, після чого оригінальне блюдо буде готово.
12. Перекладайте фаршировану гарбуз на тарілку і подавайте до столу!