Гарбуз, запечена в духовці – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Гарбуз у духовці, фарширована м’ясом

Хочете здивувати своїх близьких або гостей? Приготуйте яскраве і смачне блюдо – фаршировану м’ясом гарбуз. Частування різноманітить ваш домашній або святковий стіл. Беріть на замітку!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1 шт.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Вибираємо круглу акуратну гарбуз. Старанно промиваємо її під водою.

2. Акуратно зрізаємо верхню частину плоду.

3. Виймаємо насіння і м’якоть.

4. Повинен вийти їстівний горщик.

5. Всередині плід натираємо сіллю і спеціями за смаком.

6. Закриваємо заготівлю зрізаною кришкою і акуратно обгортаємо все це у фольгу. Пропекаем 10-20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

7. В цей час займемося начинкою. Морква ріжемо тонкими кружечками.

8. Очищений картопля ділимо на невеликі кубики.

9. Дрібно нарізаємо куряче філе.

10. Викладаємо підготовлені продукти всередину гарбуза. Доповнюємо їх сіллю і продавленными зубчиками часнику. Закриваємо верхівкою.

11. Випікаємо півтори години при температурі 200 градусів, після чого оригінальне блюдо буде готово.

12. Перекладайте фаршировану гарбуз на тарілку і подавайте до столу!