Гарбузово-яблучний сік на зиму – 5 рецептів з покроковими фото

Сік з гарбуза, яблук і апельсинів на зиму

Сік з гарбуза, яблук і апельсинів на зиму дивно виходить ароматним і насиченим смаком. Крім того, домашній напій порадує корисними властивостями. Ваші близькі точно оцінять таку заготовку. Тому беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1 л.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1 кг
  • Яблуко – 1 кг
  • Апельсин – 0,5 кг
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння.

Крок 2. Далі з гарбуза віджимаємо сік будь-яким зручним способом. Використовуйте соковижималку або кухонний комбайн.

Крок 3. Очищаємо яблука від шкірки, вирізаємо серцевину.

Крок 4. Також вичавлюємо сік з яблук.

Крок 5. З’єднуємо обидві заготовки. Доповнюємо вміст апельсиновим соком. Його можна розвести в невеликій кількості води (за смаком).

Крок 6. Додаємо в масу цукор. Варимо 5 хвилин після закипання і розливаємо по стерилізованим банкам. Закатуємо.

Крок 7. Сік з гарбуза, яблук і апельсинів на зиму готовий. Можна відправляти на зберігання!