Сік з гарбуза, яблук і апельсинів на зиму
Сік з гарбуза, яблук і апельсинів на зиму дивно виходить ароматним і насиченим смаком. Крім того, домашній напій порадує корисними властивостями. Ваші близькі точно оцінять таку заготовку. Тому беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1 л.
Інгредієнти:
- Гарбуз – 1 кг
- Яблуко – 1 кг
- Апельсин – 0,5 кг
- Цукор – 100 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння.
Крок 2. Далі з гарбуза віджимаємо сік будь-яким зручним способом. Використовуйте соковижималку або кухонний комбайн.
Крок 3. Очищаємо яблука від шкірки, вирізаємо серцевину.
Крок 4. Також вичавлюємо сік з яблук.
Крок 5. З’єднуємо обидві заготовки. Доповнюємо вміст апельсиновим соком. Його можна розвести в невеликій кількості води (за смаком).
Крок 6. Додаємо в масу цукор. Варимо 5 хвилин після закипання і розливаємо по стерилізованим банкам. Закатуємо.
Крок 7. Сік з гарбуза, яблук і апельсинів на зиму готовий. Можна відправляти на зберігання!