Глазур для пряників в домашніх умовах – 7 рецептів з покроковими фото

Білкова глазур для пряників в домашніх умовах

Рецепт ідеальної глазурі для контурного малювання на пряниках. Крім того, така глазур підійде і для скріплення пряникових деталей при побудові різних їстівних конструкцій.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій – 10.

Склад:

  • цукрова Пудра – 300 гр.
  • Білок яєчний – 2 шт.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Готуємо всі необхідні для приготування глазурі продукти.

2. Білки кладемо в чашу блендера і збиваємо їх близько хвилини на середніх обертах. Далі поступово по одній ложці додаємо цукрову пудру. Під кінець додаємо лимонний сік і збиваємо ще пару хвилин.

3. Готову глазур повинна бути щільною, блищати і тримати форму.

4. Далі розбавляємо глазур водою у співвідношенні 1 склянку глазурі – 2,5 чайних ложки води.

5. Воду вводимо поступово, приводячи глазур до потрібної консистенції.

6. Перекладаємо глазур в корнет з паперу для випічки, заповнюючи його приблизно наполовину.

7. Ретельно закручуємо краю корнета.

8. Обрізаємо кінчик і регулюємо товщину лінії.

9. Тепер можна приступати до малювання. Удачи з прикрасою!