Швидка і смачна ідея закуски в домашніх умовах – часникові грінки з чорного хліба. Просте частування підійде для компаній, можна подавати до пива або в якості перекусу. Продукт зазвичай доповнюють різними соусами за смаком. Для приготування використовувати перевірену кулінарну збірку з 8-ми покрокових рецептів.
Грінки з чорного хліба з часником на сковороді в барі
Хрусткі і ароматні грінки з часником можна приготувати в домашніх умовах. Апетитна закуска вийде такою ж смачною і привабливою як в барі. Використовуйте для цього простий рецепт.
Інгредієнти на
2 порц.
- Чорний житній хліб ½ шт.
- Часник 4 зуб.
- Сіль за смаком
- Масло рослинне 100 мл
Процес приготування:
- Як приготувати грінки з чорного хліба з часником на сковороді? Підготуємо потрібні продукти.
- Чорний хліб ріжемо скибочками рівної товщини, а після їх розбираємо брусочками.
- Добре прогріваємо сковороду. Підрум’янюємо тут хліб без масла. Солимо за смаком і готуємо до утворення хрусткої скоринки.
- Зубчики часнику подрібнюємо і вимішуємо з рослинною олією.
- З допомогою пензлика обмазуємо кожен брусочок хліба часниковою сумішшю.
- Перекладаємо грінки на тарілку і подаємо їх до столу з соусом!
Грінки до пива з чорного хліба з часником в духовці
Смачні і ароматні грінки до пива виходять з чорного хліба з додаванням часнику. Приготуйте закуску в духовці. Так вона вийде максимально хрусткою і привабливою.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 0,5 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 120 мл
Процес приготування:
1. Шматочки чорного хліба розбираємо невеликими брусочками.
2. Викладаємо хліб на деко і випікаємо 5 хвилин при температурі 200 градусів. В процесі продукт можна перевертати.
3. В цей час подрібнюємо зелень і кладемо їх в глибоку миску.
4. Сюди ж кладемо шматочки часнику, сіль і мелений чорний перець.
5. Заливаємо продукти рослинним маслом. Ретельно розминаємо вміст.
6. Викладаємо підсушений хліб в глибоку миску.
7. Поливаємо продукт часниковою заправкою.
8. Акуратно перемішуємо частування.
9. Ароматні грінки з часником готові. Подавайте їх до столу з соусом!
Домашні грінки з чорного хліба з сиром і часником на сковороді
Оригінальний рецепт приготування домашніх грінок – з додаванням сиру та часнику. Просте і швидке частування порадує яскравим смаком і ароматом. Беріть на замітку покроковий кулінарний рецепт.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- чорний Хліб – 2 скибочки.
- Часник – 2 зубчики.
- Сир твердий – 50 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
2. Скибочки чорного хліба поділяємо невеликими однаковими прямокутниками.
3. Прогріваємо сковороду з рослинним маслом. Опускаємо сюди хліб.
4. Обсмажуємо шматочки з обох боків до золотистої скоринки. Виймаємо з духовки і даємо їм трохи охолонути.
5. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння і розділяємо на дві частини.
6. Кожен обсмажений шматочок натираємо часником. Для цього зубчик можна насадити на вилку.
7. Складаємо грінки в тарілку один на одного.
8. Твердий сир натираємо на тертці з середніми зубчиками.
9. Посипаємо частування сиром. Важливо це зробити, поки грінки ще теплі. Готово, можна подавати до столу!
Грінки з житнього хліба з сиром і часником в духовці
Дуже смачні домашні грінки виходять з додаванням часнику і сиру. За основу можна взяти житній хліб. Оцініть простий і швидкий рецепт приготування страви в духовці.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Хліб житній – 0,5 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Житній хліб ділимо на невеликі акуратні частини. Можна різати брусочками або прямокутниками.
2. У невелику миску вливаємо олію. Сюди додаємо продавлені зубчики часнику, сіль і спеції. Вимішуємо до однорідності.
3. Викладаємо шматочки хліба на деко і рясно промазуємо їх ароматною сумішшю. Випікаємо блюдо близько 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
4. Натираємо сир і посипаємо їм страву за 5 хвилин до готовності.
5. Апетитні житні грінки з сиром і часником готові. Подавайте до столу!
Часникові грінки до пива з бородінського хліба
Ароматні грінки з бородінського хліба з часником відмінно підходять в якості закуски до пива. Приготувати таке частування можна дуже швидко в домашніх умовах. Беріть на замітку.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Хліб бородинський – 0,5 кг
- Часник – 4 зубчики.
- Масло вершкове – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
- Сіль – за смаком.
- Трави прованські – за смаком.
- Кунжут – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти.
2. Бородінський хліб нарізаємо акуратними довгастими скибочками.
3. В окремому посуді збиваємо рослинне масло з розм’якшеним вершковим маслом.
4. У ступці подрібнюємо зубчики часнику з сіллю і прованськими травами. З’єднуємо спеції з масляною сумішшю.
5. Викладаємо шматочки хліба на деко з пергаментом. Рясно поливаємо ароматною заготівлею.
6. За смаком посипаємо продукт кунжутом. Випікаємо близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Готові грінки з бородінського хліба можна подавати до столу. Пробуйте!
Домашні грінки з часником у фритюрі
Апетитні грінки з хрусткою скоринкою виходять за допомогою фритюру. Щоб продукт порадував вас яскравим ароматом, доповніть його часником. Таке частування відмінно підходить для компаній.
Час приготування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 0,5 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 2 склянки
Процес приготування:
1. Чорний хліб нарізаємо тонкими шматочками або брусочками. Форму обираємо за бажанням.
2. Далі для приготування використовуємо фритюрницю, глибоку сковороду або каструлю. Кип’ятимо тут олія й опускаємо в нього хліб на кілька хвилин.
3. Витягаємо підрум’янений продукт і кладемо його на паперові рушники. Це дозволить видалити зайвий жир з грінок.
4. Очищаємо зубчики часнику, ділимо їх на половинки. Ними гарненько натираємо обсмажений хліб.
5. Ароматні часникові грінки в домашніх умовах готові. Можна пробувати!
Як приготувати грінки з яйцем і часником?
Поживне і смачне частування для домашнього столу – хлібні грінки з яйцем і часником. Таке блюдо підійде для швидкого перекусу, також його можна подавати в компанії. Спробуйте!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 0,5 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
1. Чорний хліб нарізаємо тонкими скибочками. Також продукт можна нарізати половинками або кубиками.
2. Обсмажуємо продукт в рослинній олії з обох сторін. На хлібі повинна з’явитися хрустка скоринка.
3. В цей час відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і подрібнюємо.
4. Інгредієнт з’єднуємо з майонезом, подрібненим часником, сіллю і спеціями. Ретельно вимішуємо.
5. Готові грінки з чорного хліба обмазуємо з масою яєць і часнику. Готово, подавайте до столу. Можна прикрасити зеленню.
Грінки з часником і майонезом
Ароматні й соковиті грінки з чорного хліба легко приготувати в домашніх умовах. Здивуйте своїх рідних та гостей смачним і цікавим частуванням. Використовуйте просту кулінарну ідею.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Хліб чорний – 0,5 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Майонез – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Хліб ріжемо акуратними скибочками. Можна розрізати на половинки або брусочки.
2. Далі продукт кладемо на прогріту з рослинною олією сковороду.
3. Обсмажуємо чорний хліб до хрусткої скоринки з обох сторін. Готуємо на високому вогні пару хвилин.
4. В цей час подрібнюємо зубчики часнику і гарненько розмішуємо їх зі столовою ложкою майонезу.
5. Готові грінки викладаємо на тарілку. Обмазуємо кожен масою з майонезу і часнику. Готово, можна подавати до столу!