Як приготувати ароматний грибний суп на курячому бульйоні?
Буває так, що для якоїсь страви вам потрібна відварна курочка, а ось бульйон подіти нікуди. У цьому випадку ви можете приготувати простий і наваристий суп з печериць на цьому самому бульйоні. Ви витратите зайві пів годинки, але забезпечите себе ситним та смачним обідом.
Склад:
- Бульйон курячий – 1,5 л
- Печериці – 300 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Томат – 1 шт.
- Селера – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Спеції – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Для початку підготуйте овочі для вашого супу. Селера і томати промийте в проточній воді і наріжте невеликими кубиками або довільно.
2. Морква з картоплею очистіть і промийте, наріжте моркву тонкою соломкою або натріть на тертці. Картоплю наріжте довільними шматочками помірного розміру.
3. Печериці наріжте скибочками і відправте в каструлю з киплячим бульйоном. Якщо ви варили бульйон без спецій, додайте лавровий лист і інші добавки по вашому розсуду, а також викладіть в каструлю нарізану картоплю.
4. Варіть суп під кришкою на помірному вогні. Коли картопля буде майже готовий, можна додавати в суп інші інгредієнти. Суп потрібно варити до тих пір, поки морква не стане трохи м’якою.
5. Готовий суп залиште під кришкою хвилин на п’ять, щоб він трохи настоявся. Потім подавайте гарячий обід до столу з зеленню, хлібом або сухариками.