Справжній хаш в афганському казані — класичний рецепт
Хаш – це перше блюдо, яке подають дуже гарячим. Суп дуже поширений і любимо по всьому Кавказу. І готувати його відповідно краще в спеціальному посуді. Наприклад, афганському казані, він являє собою скороварку, яка відмінно підходить для варіння хашу.
Час готування: 6 годин.
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- яловичі Ніжки – 2 шт.
- Часник – 1 головка.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 4 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Процес приготування:
1. Яловичі ніжки обсмолите і зріжте копита.
2. Добре промийте ніжки і обскоблите їх ножем.
3. Складіть ніжки в афганський казан, додайте цибулю і моркву. Закрийте казан, готуйте хаш 4-5 годин.
4. Коли яловичі ніжки зваряться, вийміть їх з казана, остудіть і відокремте м’ясо від кісток.
5. Подавайте на стіл окремо бульйон, м’ясо і подрібнений часник. Кожен сам по своєму смаку збирає хаш з наданих інгредієнтів. Солити суп також слід у процесі вживання.
Приємного апетиту!