Хаш – 8 рецептів приготування вірменського хашу в домашніх умовах

Справжній хаш в афганському казані — класичний рецепт

Хаш – це перше блюдо, яке подають дуже гарячим. Суп дуже поширений і любимо по всьому Кавказу. І готувати його відповідно краще в спеціальному посуді. Наприклад, афганському казані, він являє собою скороварку, яка відмінно підходить для варіння хашу.

Час готування: 6 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • яловичі Ніжки – 2 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 4 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Процес приготування:

1. Яловичі ніжки обсмолите і зріжте копита.

2. Добре промийте ніжки і обскоблите їх ножем.

3. Складіть ніжки в афганський казан, додайте цибулю і моркву. Закрийте казан, готуйте хаш 4-5 годин.

4. Коли яловичі ніжки зваряться, вийміть їх з казана, остудіть і відокремте м’ясо від кісток.

5. Подавайте на стіл окремо бульйон, м’ясо і подрібнений часник. Кожен сам по своєму смаку збирає хаш з наданих інгредієнтів. Солити суп також слід у процесі вживання.

Приємного апетиту!