Холодний борщ з маринованої буряків – 5 рецептів класичного і борщів зелених з фото покроково

Покроковий рецепт приготування холодного борщу на воді

Холодні супи популярні в багатьох країнах світу. Цікавий варіант такої страви – це борщ на воді з маринованої буряків. Яскрава кулінарна ідея підходить для сімейного обіду.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Буряк маринована – 300 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Огірок – 2 шт.
  • Ковбаса варена – 200 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 4 склянки

Процес приготування:

1. Відварюємо картоплю в шкірці, після охолодити його, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.

2. Охолоджений продукт очищаємо від шкаралупи і також подрібнюємо. Для зручності можна натерти на тертці.

3. Свіжі огірки дрібно нарізаємо.

4. Варену ковбасу ріжемо тонкими шматочками.

5. Виймаємо з банки маринований буряк. Якщо продукт заготовлений великими шматками, то їх слід натерти.

6. За смаком вибираємо свіжу зелень і подрібнюємо її.

7. Всі підготовлені інгредієнти складаємо в загальну глибоку посуд.

8. Солимо продукти і акуратно розмішуємо їх.

9. Заливаємо блюдо крижаною водою. Готово, можна подавати до столу зі сметаною!