Покроковий рецепт приготування холодного борщу на воді
Холодні супи популярні в багатьох країнах світу. Цікавий варіант такої страви – це борщ на воді з маринованої буряків. Яскрава кулінарна ідея підходить для сімейного обіду.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Буряк маринована – 300 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Яйце – 5 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Ковбаса варена – 200 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 4 склянки
Процес приготування:
1. Відварюємо картоплю в шкірці, після охолодити його, очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.
2. Охолоджений продукт очищаємо від шкаралупи і також подрібнюємо. Для зручності можна натерти на тертці.
3. Свіжі огірки дрібно нарізаємо.
4. Варену ковбасу ріжемо тонкими шматочками.
5. Виймаємо з банки маринований буряк. Якщо продукт заготовлений великими шматками, то їх слід натерти.
6. За смаком вибираємо свіжу зелень і подрібнюємо її.
7. Всі підготовлені інгредієнти складаємо в загальну глибоку посуд.
8. Солимо продукти і акуратно розмішуємо їх.
9. Заливаємо блюдо крижаною водою. Готово, можна подавати до столу зі сметаною!