Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – це неймовірно смачна страва, яка приємно здивує вас своїм ароматом і простотою приготування. Зелені плоди ідеально гармонують з такими овочами, ріпчасту цибулю, моркву і навіть баклажани. Подавати до столу таку закуску, можна просто намазати на скибочку свіжого білого хліба, і це буде дуже смачно! Також, в залежності від ваших смаків, ви можете приготувати, як однорідний продукт, так і складається з невеликих кубиків.
Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є
Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є, готується досить просто і виходить дуже схожою на ту продукцію, яку пропонують нам супермаркети. Головною особливістю приготування є обсмажування, а не гасіння основного інгредієнта.
Інгредієнти на
5 порц.
- Кабачок 1 кг
- Цибуля ріпчаста 50 гр.
- Морква 50 гр.
- Томатна паста 80 гр.
- Масло рослинне для смаження
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор-пісок-1 ч. л.
- Перець духм’яний горошком 5 шт.
- Перець чорний горошок 5 шт.
Процес приготування:
- Як приготувати кабачкову ікру на сковороді, щоб відразу є? Для прискорення процесу і власного зручності, викладаємо на робочу поверхню все необхідне.
- Кабачок обполіскуємо водою, нарізаємо кубиками і закидаємо третину в сковороду з олією.
- Смажимо шматочки до легкої скоринки і перекладаємо в чашу, аналогічним способом підрум’янюємо другу і третю порцію. Не забуваємо додавати рослинну олію.
- Коли всі готові кабачки, пасеруємо дрібно нарізану цибулю з морквою.
- За 5-7 хвилин до засмажки викладаємо кабачкові кубики, присмачую овочі цукровим піском, сіллю і томатною пастою.
- Масу перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 20 хвилин, потім посипаємо перемеленими горошинами чорного і запашного перцю.
- Овочі перекладаємо в об’ємну посуд і пробиваємо блендером до однорідності, остуджуємо.
- Смачного!
