Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – 7 рецептів з покроковими фото

Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – це неймовірно смачна страва, яка приємно здивує вас своїм ароматом і простотою приготування. Зелені плоди ідеально гармонують з такими овочами, ріпчасту цибулю, моркву і навіть баклажани. Подавати до столу таку закуску, можна просто намазати на скибочку свіжого білого хліба, і це буде дуже смачно! Також, в залежності від ваших смаків, ви можете приготувати, як однорідний продукт, так і складається з невеликих кубиків.

Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є

Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є, готується досить просто і виходить дуже схожою на ту продукцію, яку пропонують нам супермаркети. Головною особливістю приготування є обсмажування, а не гасіння основного інгредієнта.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Кабачок 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 50 гр.
  • Морква 50 гр.
  • Томатна паста 80 гр.
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Перець духм’яний горошком 5 шт.
  • Перець чорний горошок 5 шт.

Процес приготування:

  1. Як приготувати кабачкову ікру на сковороді, щоб відразу є? Для прискорення процесу і власного зручності, викладаємо на робочу поверхню все необхідне.
  2. Кабачок обполіскуємо водою, нарізаємо кубиками і закидаємо третину в сковороду з олією.
  3. Смажимо шматочки до легкої скоринки і перекладаємо в чашу, аналогічним способом підрум’янюємо другу і третю порцію. Не забуваємо додавати рослинну олію.
  4. Коли всі готові кабачки, пасеруємо дрібно нарізану цибулю з морквою.
  5. За 5-7 хвилин до засмажки викладаємо кабачкові кубики, присмачую овочі цукровим піском, сіллю і томатною пастою.
  6. Масу перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 20 хвилин, потім посипаємо перемеленими горошинами чорного і запашного перцю.
  7. Овочі перекладаємо в об’ємну посуд і пробиваємо блендером до однорідності, остуджуємо.
  8. Смачного!