Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – 7 рецептів з покроковими фото

Кабачкова ікра кубиками на сковороді

Кабачкова ікра кубиками на сковороді – це ситна та поживна закуска, яка подарує вам справжнє гастрономічне задоволення, незважаючи на элементарность приготування. На відміну від класичного рецепту, овочі ми будемо нарізати, а не прокрутити через м’ясорубку.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 3-4.

Склад:

  • Кабачки – 500 гр.
  • Перець солодкий – 1 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло олію – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У сковорідці розігріваємо масло й обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і моркву.

Крок 2. Молодий кабачок обполіскуємо і обрізаємо «попки», ріжемо на невеликі кубики.

Крок 3. До засмажки відправляємо скибочки солодкого перцю, перемішуємо і смажимо 2 хвилини.

Крок 4. Додаємо кабачкові шматочки, смажимо при частому помішуванні 6-7 хвилин, а потім прикриваємо кришкою і тушкуємо на повільному полум’ї 15-20 хвилин.

Крок 5. Змішуємо пасту з перетертих томатів з водою і вливаємо суміш до овочів через зазначений час, тушкуємо закуску ще 15 хвилин.

Крок 6. Присмачую овочеве асорті подрібненим кропом, лаврушкой, сіллю, цукровим піском і меленим перцем – заважаємо і тримаємо на вогні 1-2 хвилини.

Крок 7. Ікру розкладаємо по порційним піали і запрошуємо родину до столу. Приємного апетиту!