Кабачкова ікра на сковороді, щоб відразу є – 7 рецептів з покроковими фото

Кабачкова ікра на сковороді з помідорами

Кабачкова ікра на сковороді з помідорами – це швидке і ситне блюдо, яке припаде до смаку кожному, хто спробує хоча б трохи, бо як поєднання овочів дуже вдале. Кожен компонент чудово доповнює і відтіняє смак і аромат один одного.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Кабачки середні – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Морквина – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Молодий кабачок обполіскуємо і ріжемо на невеликі кубики.

Крок 2. Максимально дрібно нарізаємо очищені зубці часнику і цибулину.

Крок 3. За допомогою терки подрібнюємо морквину.

Крок 4. Довільно рубаємо соковитий помідор.

Крок 5. На розпеченому рослинному маслі доводимо цибульну нарізку до прозорості, додаємо моркву і готуємо овочі разом 3-4 хвилини.

Крок 6. Підливаємо ще трохи олії і закидаємо кубики кабачка, помішуючи, готуємо 7-8 хвилин.

Крок 7. В останню чергу в сковорідку додаємо томат, часник, сіль і чорний перець – перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин.

Крок 8. Остуджуємо ароматну закуску, переклавши в тарілку і подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!