Кабачкова ікра на сковороді з помідорами
Кабачкова ікра на сковороді з помідорами – це швидке і ситне блюдо, яке припаде до смаку кожному, хто спробує хоча б трохи, бо як поєднання овочів дуже вдале. Кожен компонент чудово доповнює і відтіняє смак і аромат один одного.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Кабачки середні – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 2-3 зуб.
- Морквина – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Молодий кабачок обполіскуємо і ріжемо на невеликі кубики.
Крок 2. Максимально дрібно нарізаємо очищені зубці часнику і цибулину.
Крок 3. За допомогою терки подрібнюємо морквину.
Крок 4. Довільно рубаємо соковитий помідор.
Крок 5. На розпеченому рослинному маслі доводимо цибульну нарізку до прозорості, додаємо моркву і готуємо овочі разом 3-4 хвилини.
Крок 6. Підливаємо ще трохи олії і закидаємо кубики кабачка, помішуючи, готуємо 7-8 хвилин.
Крок 7. В останню чергу в сковорідку додаємо томат, часник, сіль і чорний перець – перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин.
Крок 8. Остуджуємо ароматну закуску, переклавши в тарілку і подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!