Ікра з кабачків з майонезом через блендер
Ікра з кабачків з майонезом через блендер – це дивовижно смачна закуска, на приготування якої вам не доведеться витрачати цілий вечір і багато сил. За рахунок додавання білого соусу, готовий продукт набуває оксамитовий смак і шалено ніжний аромат, перед яким неможливо встояти.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Цибулина – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Кетчуп – ½ ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. За допомогою овочечистки видаляємо шкірку з плодів, м’якоть подрібнюємо за допомогою бурачной терки.
Крок 2. Шар за шаром знімаємо лушпиння з цибулі, дрібно нарізаємо.
Крок 3. Натираємо на крупній тертці очищену морквину.
Крок 4. Висипаємо овочі в сотейник і присмачую сіллю і майонезом, перемішавши, тушкуємо на мінімальному нагріві 10-15 хвилин.
Крок 5. Потім додаємо кетчуп.
Крок 6. Тушкуємо продукт ще близько 15 хвилин, випарівая зайву рідину.
Крок 7. Пробиваємо овочеве асорті блендером і вмішуємо часник, пропущений через прес.
Крок 8. Розкладаємо закуску по стерилізованим і сухим банкам, після остигання прибираємо на полицю холодильної камери для зберігання. Приємного апетиту!