Кабачкова ікра по ГОСТу СРСР на зиму – 8 рецептів як в магазині з покроковими фото

Ікра з кабачків з майонезом через блендер

Ікра з кабачків з майонезом через блендер – це дивовижно смачна закуска, на приготування якої вам не доведеться витрачати цілий вечір і багато сил. За рахунок додавання білого соусу, готовий продукт набуває оксамитовий смак і шалено ніжний аромат, перед яким неможливо встояти.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кетчуп – ½ ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. За допомогою овочечистки видаляємо шкірку з плодів, м’якоть подрібнюємо за допомогою бурачной терки.

Крок 2. Шар за шаром знімаємо лушпиння з цибулі, дрібно нарізаємо.

Крок 3. Натираємо на крупній тертці очищену морквину.

Крок 4. Висипаємо овочі в сотейник і присмачую сіллю і майонезом, перемішавши, тушкуємо на мінімальному нагріві 10-15 хвилин.

Крок 5. Потім додаємо кетчуп.

Крок 6. Тушкуємо продукт ще близько 15 хвилин, випарівая зайву рідину.

Крок 7. Пробиваємо овочеве асорті блендером і вмішуємо часник, пропущений через прес.

Крок 8. Розкладаємо закуску по стерилізованим і сухим банкам, після остигання прибираємо на полицю холодильної камери для зберігання. Приємного апетиту!