Дуже смачна ікра з кабачків в мультиварці шматочками
Один з варіантів приготування домашньої кабачкової ікри – шматочками. Приготувати соковитий і смачний продукт можна в мультиварці. Використовуйте перевірений рецепт для цікавої овочевої закуски.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій – 1 л.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор – 0,5 склянки
- томатна Паста – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні овочі, промиваємо і очищаємо їх від шкірки.
2. Натираємо моркву і ріжемо тонкою соломкою.
3. Подрібнюємо цибулю.
4. Також чинимо і з болгарським перцем.
5. Продавлюємо зубчики часнику.
6. Викладаємо продукти в каструлю і поливаємо їх рослинною олією.
7. Включаємо режим «мультиповар» на півтори години.
8. В цей час дрібним кубиком поріжемо кабачки.
9. Після 20 хвилин роботи мультиварки додаємо в загальну масу кубики кабачків. Готуємо до закінчення програми.
10. За 20 хвилин до готовності вмішуємо в ікру томатну пасту, сіль і цукор. Розмішуємо, остуджуємо і кабачкову ікру шматочками можна пробувати.