Кабачкова ікра в мультиварці – 8 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Дуже смачна ікра з кабачків в мультиварці шматочками

Один з варіантів приготування домашньої кабачкової ікри – шматочками. Приготувати соковитий і смачний продукт можна в мультиварці. Використовуйте перевірений рецепт для цікавої овочевої закуски.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порцій – 1 л.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні овочі, промиваємо і очищаємо їх від шкірки.

2. Натираємо моркву і ріжемо тонкою соломкою.

3. Подрібнюємо цибулю.

4. Також чинимо і з болгарським перцем.

5. Продавлюємо зубчики часнику.

6. Викладаємо продукти в каструлю і поливаємо їх рослинною олією.

7. Включаємо режим «мультиповар» на півтори години.

8. В цей час дрібним кубиком поріжемо кабачки.

9. Після 20 хвилин роботи мультиварки додаємо в загальну масу кубики кабачків. Готуємо до закінчення програми.

10. За 20 хвилин до готовності вмішуємо в ікру томатну пасту, сіль і цукор. Розмішуємо, остуджуємо і кабачкову ікру шматочками можна пробувати.