Кабачкова ікра в мультиварці – 8 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Ікра з кабачків – універсальний продукт для домашнього меню. Її можна просто подавати з хлібом, в доповненні з м’ясом або рибними стравами. Для смачного приготування використовуйте перевірену збірки кулінарних рецептів з покроковим описом процесу.

Класична кабачкова ікра в мультиварці

Ніжна і поживна кабачкова ікра – універсальна закуска для вашого столу. Швидко виготовити її можна з допомогою мультиварки. Оцініть класичний кулінарний рецепт.

Інгредієнти на
1 л.

  • Кабачок 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Томатний сік-150 мл
  • Сіль ½ ст. л.
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Масло рослинне 120 мл

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно приготувати кабачкову ікру в мультиварці? Підготуємо необхідні інгредієнти.
  2. На невеликі кубики розбираємо очищений цибулю з морквою. Обсмажуємо в олії до включеної мультиварці.
  3. Сюди ж занурюємо невеликі шматочки підготовленого кабачка.
  4. за кілька хвилин смаження доповнюємо масу сіллю, цукром, подрібненим часником і спеціями. Вливаємо томатний сік.
  5. Закриваємо кришкою і готуємо в режимі для гасіння 40 хвилин.
  6. Після повної готовності перемелюємо масу блендером і даємо їй повністю охолонути.
  7. Кабачкове частування готове, можна пробувати!