Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром
Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром виходять неймовірно ніжними та смачними. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною або свіжими овочами. Спробуйте приготувати частування по покроковому рецептом з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачки середні – 2 шт.
- Сир сирний/рікотта – 0,5 кг
- Сир пармезан тертий – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 10 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Базилік – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Кабачки промиваємо, після очищаємо від насіння і шкірки.
Крок 3. Підготовлений овоч натираємо на дрібній тертці і отриману масу віджимаємо від зайвої вологи.
Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо тертий овоч, сирний сир, пармезан, курячі яйця, подрібнений часник і базилік. Доповнюємо все сіллю, оливковою олією і борошном.
Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст миски.
Крок 6. Включаємо вафельницю, порційно викладаємо сюди тісто. Готуємо вафлі близько 5-10 хвилин. Точний час готування залежить від вашого приладу.
Крок 7. Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром готові. Подавайте апетитне частування до столу!