Кабачкові вафлі з кабачків у вафельниці — 5 рецептів з покроковими фото

Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром

Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром виходять неймовірно ніжними та смачними. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною або свіжими овочами. Спробуйте приготувати частування по покроковому рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачки середні – 2 шт.
  • Сир сирний/рікотта – 0,5 кг
  • Сир пармезан тертий – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 10 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Базилік – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Кабачки промиваємо, після очищаємо від насіння і шкірки.

Крок 3. Підготовлений овоч натираємо на дрібній тертці і отриману масу віджимаємо від зайвої вологи.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо тертий овоч, сирний сир, пармезан, курячі яйця, подрібнений часник і базилік. Доповнюємо все сіллю, оливковою олією і борошном.

Крок 5. Ретельно вимішуємо вміст миски.

Крок 6. Включаємо вафельницю, порційно викладаємо сюди тісто. Готуємо вафлі близько 5-10 хвилин. Точний час готування залежить від вашого приладу.

Крок 7. Вафлі з кабачків у вафельниці з сиром готові. Подавайте апетитне частування до столу!