Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Як смачно посмажити кабачки в яєчному клярі на сковороді?

Золотисті і хрусткі кабачки можна приготувати в яєчному клярі на сковороді. Яскраве частування можна подавати до столу з соусом до смаку. Спробуйте домашній рецепт простого і смачної страви.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Кабачки промиваємо, видаляємо з них грубу шкірку. Сам продукт нарізаємо тонкими колами.

2. У глибокій мисці з’єднуємо яйця з сіллю і спеціями. Збиваємо продукти до однорідного складу і утворення легкої піни.

3. Занурюємо в яєчний кляр підготовлені кружальця кабачка. Ретельно просочуємо їх пряною сумішшю.

4. Далі підготовлений овоч кладемо на сковороду з рослинним маслом. Смажимо його з двох сторін до яскравого рум’янцю.

. Апетитні кабачки в клярі готові. Можна подавати до столу!