Як смачно посмажити кабачки в яєчному клярі на сковороді?
Золотисті і хрусткі кабачки можна приготувати в яєчному клярі на сковороді. Яскраве частування можна подавати до столу з соусом до смаку. Спробуйте домашній рецепт простого і смачної страви.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Кабачки промиваємо, видаляємо з них грубу шкірку. Сам продукт нарізаємо тонкими колами.
2. У глибокій мисці з’єднуємо яйця з сіллю і спеціями. Збиваємо продукти до однорідного складу і утворення легкої піни.
3. Занурюємо в яєчний кляр підготовлені кружальця кабачка. Ретельно просочуємо їх пряною сумішшю.
4. Далі підготовлений овоч кладемо на сковороду з рослинним маслом. Смажимо його з двох сторін до яскравого рум’янцю.
. Апетитні кабачки в клярі готові. Можна подавати до столу!