Легкий і швидкий рецепт приготування кабачків у майонезному клярі
Оригінальний кляр для обжарювання кабачків можна приготувати з майонезу. Такий кулінарний рецепт дозволить отримати хрустку і яскравий за смаком продукт з золотистою скоринкою. Спробуйте!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 60 гр.
- Борошно – 100 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Розбиваємо куряче яйце в глибоку тарілку. Солимо його і ретельно збиваємо.
2. В яєчну суміш відправляємо і майонез. Розмішуємо продукти.
3. Сюди ж подрібнюємо зубчики часнику.
4. Слідом висипаємо борошно. Вимішуємо до однорідності.
5. Промиваємо кабачки і очищаємо їх від шкірки при необхідності.
6. Нарізаємо овоч на рівні по товщині кружечки.
7. Обвалюємо продукти у майонезному клярі і кладемо їх на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.
8. Викладаємо рум’яний продукт на тарілку і подаємо частування до столу!