Кабачки в клярі – 10 рецептів смажених кабачків на сковороді з покроковими фото

Легкий і швидкий рецепт приготування кабачків у майонезному клярі

Оригінальний кляр для обжарювання кабачків можна приготувати з майонезу. Такий кулінарний рецепт дозволить отримати хрустку і яскравий за смаком продукт з золотистою скоринкою. Спробуйте!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 60 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Розбиваємо куряче яйце в глибоку тарілку. Солимо його і ретельно збиваємо.

2. В яєчну суміш відправляємо і майонез. Розмішуємо продукти.

3. Сюди ж подрібнюємо зубчики часнику.

4. Слідом висипаємо борошно. Вимішуємо до однорідності.

5. Промиваємо кабачки і очищаємо їх від шкірки при необхідності.

6. Нарізаємо овоч на рівні по товщині кружечки.

7. Обвалюємо продукти у майонезному клярі і кладемо їх на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.

8. Викладаємо рум’яний продукт на тарілку і подаємо частування до столу!