Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Соковите філе камбали в клярі на сковороді

Хочете порадувати близьких яскравим і поживним обідом? Приготуйте філе камбали в хрусткому клярі. Проста кулінарна ідея легко стане вашим особливим стравою, беріть на замітку!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – 30 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Крупа манна – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Камбалу промиваємо і очищаємо. Зрізаємо голови.

2. За допомогою ножиць позбавляємося від плавників і хвостів. Також видаляємо шкіру.

3. У тарілку розбиваємо куряче яйце і вливаємо майонез. Додаємо сіль, перець і подрібнений часник. Вимішуємо.

4. Рибу добре просочуємо кляром.

5. Далі обвалюємо продукт в манній крупі з борошном.

6. Перекладаємо заготовки на сковороду з рослинним маслом. Готуємо до яскравої рум’яної скоринки з обох сторін.

7. Соковита всередині камбала з хрустким кляром готова. Подавайте до столу з гарніром і свіжими овочами.