Соковите філе камбали в клярі на сковороді
Хочете порадувати близьких яскравим і поживним обідом? Приготуйте філе камбали в хрусткому клярі. Проста кулінарна ідея легко стане вашим особливим стравою, беріть на замітку!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 30 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Борошно – 2 ст. л.
- Крупа манна – 3 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Камбалу промиваємо і очищаємо. Зрізаємо голови.
2. За допомогою ножиць позбавляємося від плавників і хвостів. Також видаляємо шкіру.
3. У тарілку розбиваємо куряче яйце і вливаємо майонез. Додаємо сіль, перець і подрібнений часник. Вимішуємо.
4. Рибу добре просочуємо кляром.
5. Далі обвалюємо продукт в манній крупі з борошном.
6. Перекладаємо заготовки на сковороду з рослинним маслом. Готуємо до яскравої рум’яної скоринки з обох сторін.
7. Соковита всередині камбала з хрустким кляром готова. Подавайте до столу з гарніром і свіжими овочами.