Як смачно посмажити камбалу з цибулею?
Ароматну і хрустку камбалу можна обсмажити в сковороді з ріпчастою цибулею. Частування порадує своїм оригінальним смаком і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу або в якості перекусу.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Борошно – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Використовуємо для приготування заздалегідь очищену тушку камбали.
2. Старанно промиваємо її під водою.
3. Знімаємо лушпиння з цибулі і ріжемо його півкільцями.
4. Рибний продукт розрізаємо на невеликі шматки і після обвалюємо їх у борошні із сіллю і спеціями.
5. Перекладаємо шматочки на сковороду з рослинним маслом. Готуємо їх до рум’янцю.
6. Доповнюємо рибу цибулею і продовжуємо готувати до його розм’якшення.
7. Апетитна камбала з цибулею готова. Подавайте до столу з хлібом і свіжими овочами!