Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Як смачно посмажити камбалу з цибулею?

Ароматну і хрустку камбалу можна обсмажити в сковороді з ріпчастою цибулею. Частування порадує своїм оригінальним смаком і поживними властивостями. Можна подавати до обіднього столу або в якості перекусу.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Борошно – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Використовуємо для приготування заздалегідь очищену тушку камбали.

2. Старанно промиваємо її під водою.

3. Знімаємо лушпиння з цибулі і ріжемо його півкільцями.

4. Рибний продукт розрізаємо на невеликі шматки і після обвалюємо їх у борошні із сіллю і спеціями.

5. Перекладаємо шматочки на сковороду з рослинним маслом. Готуємо їх до рум’янцю.

6. Доповнюємо рибу цибулею і продовжуємо готувати до його розм’якшення.

7. Апетитна камбала з цибулею готова. Подавайте до столу з хлібом і свіжими овочами!