Простий і смачний рецепт камбали з овочами на сковороді
Готове блюдо для вашого столу – камбала, обсмажена з овочами. Продукт порадує своєю соковитістю, смаком і пряним ароматом. Користуйтеся перевіреними кулінарним рецептом!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Камбала – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Помідор – 2 шт.
- Перець болгарський – 4 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Нарізаємо помідори і болгарський перець. Тушкуємо їх на сковороді з рослинним маслом до м’якості. Солимо за смаком.
2. В цей час підготуємо камбалу. Її необхідно почистити і старанно промити всередині і зовні.
3. Далі рибу ріжемо на невеликі шматочки.
4. Смажимо їх до рум’янцю з сіллю, перцем і подрібненим часником. Він необхідний для аромату.
5. З’єднуємо камбалу з овочами, посипаємо зеленою цибулею за смаком і подаємо до столу. Можна пробувати!