Камбала смажена на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Простий і смачний рецепт камбали з овочами на сковороді

Готове блюдо для вашого столу – камбала, обсмажена з овочами. Продукт порадує своєю соковитістю, смаком і пряним ароматом. Користуйтеся перевіреними кулінарним рецептом!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Камбала – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський – 4 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Нарізаємо помідори і болгарський перець. Тушкуємо їх на сковороді з рослинним маслом до м’якості. Солимо за смаком.

2. В цей час підготуємо камбалу. Її необхідно почистити і старанно промити всередині і зовні.

3. Далі рибу ріжемо на невеликі шматочки.

4. Смажимо їх до рум’янцю з сіллю, перцем і подрібненим часником. Він необхідний для аромату.

5. З’єднуємо камбалу з овочами, посипаємо зеленою цибулею за смаком і подаємо до столу. Можна пробувати!