
Картопля з м’ясом у казані – це неймовірно смачне блюдо, яке поєднує в собі соковитий і ароматний гарнір, а також ніжна і розходиться по волокнах м’ясо. Для різноманітності смаку ви також можете додати нашатковану капусту або гриби, ці компоненти прекрасно відтіняють основні інгредієнти. Таку страву різноманітить ваше вилазку на природу або ж суботній вечір на дачі, а також допоможе нагодувати велику родину, витративши на підготовку мінімальну кількість часу і зусиль. Обов’язково спробуйте!
Тушкована картопля з м’ясом у казані на плиті
Тушкована картопля з м’ясом у казані на плиті – це поживне і апетитну страву, яке запросто урізноманітнює вам звичний раціон. В якості м’ясної складової, ви можете використовувати баранину, свинину чи яловичину. Овочі прекрасно гармоніюють між собою і просочуються соками.

Інгредієнти на
4 порц.
- М’ясо 500 гр.
 - Картопля 400 гр.
 - Цибуля ріпчаста 3 шт.
 - Помідори 3 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Перець болгарський 2 шт.
 - Цибуля зелена 1 пучок
 - Томатна паста 2 ст. л.
 - Вода 1.2 л.
 - Сіль за смаком
 - Приправи за смаком
 
Процес приготування:
- Картопля з м’ясом у казані готується швидко і просто. Обрізаємо м’ясо з кісток і ріжемо на невеликі сегменти.
 - Добре розігріваємо казан і викладаємо м’ясну складову жирком вниз, топимо смалець.
 - Зверху закидаємо пісні шматочки. У разі, якщо жиру немає, вливаємо олію.
 - Смажимо до утворення апетитною скоринки.
 - Заливаємо компонент водою і доводимо до кипіння, зменшуємо нагрівання і тушкуємо практично до готовності.
 - Не гаючи часу, ріжемо моркву соломкою, а цибулю чверть кільцями.
 - М’якоть болгарського перцю нарізаємо брусками.
 - Подрібнюємо стиглі томати.
 - До отваренному до напівготовності м’яса, закидаємо цибулю з морквою.
 - Додаємо помідори і перець.
 - Присмачую томатною пастою і доводимо до кипіння на помірному вогні.
 - У киплячий бульйон відправляємо очищену і довільно нарізати картоплю.
 - Знову зменшуємо нагрівання і закриваємо кришкою, тушкуємо протягом 20 хвилин.
 - Потім страву посипаємо сіллю, приправами і рубаним зеленим луком.
 - Через 2-3 хвилини знімаємо казан з плити і розкладаємо страву по порційним піали. Приємного апетиту!
 


























