Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смачний картопляний суп з плавленим сиром

Плавлений сир придумали додавати в супи для того, щоб додати страві більш густу консистенцію і отримати вершковий аромат. Картопляний суп з плавленим сиром підкорить вас з першої ложки і стане одним із чергових варіантів для обіду.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Окорочок курячий – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Петрушка – 1 корінь.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Перець запашний горошком – за смаком.

Процес приготування:

1. Стегенця залийте холодною водою і поставте варитися. У бульйон додайте корінь петрушки і сіль.

2. Картоплю наріжте брусками і також відправте в каструлю.

3. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці або наріжте тонкими кружечками. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії. Викладіть зажарку в бульйон.

4. Плавлений сир наріжте кубиками. Сир обов’язково повинен бути натуральним, інакше він просто не розчиниться у воді. Коли картопля буде готовий, додайте сир в бульйон і варіть суп, постійно помішуючи, поки сир повністю не розчиниться.

. Наприкінці посоліть суп по смаку, додайте зелень, часник, перець і лавровий лист.

6. Апетитний на вигляд картопляний суп з плавленим сиром готовий.

Приємного апетиту!