Смачний картопляний суп з плавленим сиром
Плавлений сир придумали додавати в супи для того, щоб додати страві більш густу консистенцію і отримати вершковий аромат. Картопляний суп з плавленим сиром підкорить вас з першої ложки і стане одним із чергових варіантів для обіду.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 50 хв.
Порцій: 6-8.
Склад:
- Окорочок курячий – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Петрушка – 1 корінь.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сир плавлений – 200 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
- лавровий Лист – за смаком.
- Перець запашний горошком – за смаком.
Процес приготування:
1. Стегенця залийте холодною водою і поставте варитися. У бульйон додайте корінь петрушки і сіль.
2. Картоплю наріжте брусками і також відправте в каструлю.
3. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці або наріжте тонкими кружечками. Обсмажте цибулю і моркву на рослинній олії. Викладіть зажарку в бульйон.
4. Плавлений сир наріжте кубиками. Сир обов’язково повинен бути натуральним, інакше він просто не розчиниться у воді. Коли картопля буде готовий, додайте сир в бульйон і варіть суп, постійно помішуючи, поки сир повністю не розчиниться.
. Наприкінці посоліть суп по смаку, додайте зелень, часник, перець і лавровий лист.
6. Апетитний на вигляд картопляний суп з плавленим сиром готовий.
Приємного апетиту!