Кави Раф – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Кави Раф – це смачний і улюблений багатьма домашній напій, який подають в будь-якій кав’ярні. Приготувати раф можна і на своїй кухні. Для цього використовуйте кулінарну збірку з семи рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Порадуйте себе смачним бадьорить напоєм.

Кави Раф в домашніх умовах

Кави Раф в домашніх умовах порадує вас своїм дивовижним ароматом, приємним смаком та підбадьорливими властивостями. Приготувати каву в кав’ярні нескладно в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Кава натуральна мелена сухий 1 ч. л.
  • Вода 50 мл
  • Вершки 100 мл (10% жирності)
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Кава Раф легко можна приготувати в домашніх умовах. Додаємо в турку кави дрібного помелу.
  2. Заливаємо його водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо каву до появи невеликий пінки на поверхні.
  3. Відміряємо потрібну кількість вершків. Нагріваємо їх до теплого стану.
  4. Додаємо в вершки два види цукру і перемішуємо їх до розчинення.
  5. Кава проціджують через дрібне сито і вливаємо в вершки. Перемішуємо вінчиком.
  6. Далі напій збиваємо до появи рясної піни.
  7. Кава Раф в домашніх умовах готовий. Переливайте в чашку і пробуйте.

Банановий раф

Банановий раф – це неймовірно смачний і ароматний кавовий напій, який точно нікого не залишить байдужим. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото з нашої збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Склад:

  • Кава мелена – 16 гр.
  • Банан – 1 шт.
  • Молоко – 150 мл
  • Вода – 200 мл

Процес приготування:

Крок 1. Спершу потрібно приготувати міцну каву.

Крок 2. Висипаємо зазначену кількість кави в турку, заливаємо водою і кип’ятити близько однієї хвилини.

Крок 3. Прибираємо турку з кавою з вогню і залишаємо приблизно на 5 хвилин.

Крок 4. Очищаємо банан і ріжемо його на частини.

Крок 5. Занурюємо банан в блендер і заливаємо його молоком. Подрібнюємо до однорідності.

Крок 6. З’єднуємо міцну каву з сумішшю з банана і молока.

Крок 7. Банановий раф готовий. Переливайте у високий стакан і пригощайтеся!

Апельсиновий раф кави

Апельсиновий раф кави – це ароматна ідея для любителів яскравих бадьорять напоїв. Спробуйте приготувати смачний раф з цитрусовими нотками в домашніх умовах. У цьому вам допоможе наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 2 ч. л.
  • Вершки 10% – 100 мл
  • Цукор – за смаком.
  • Апельсин – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо апельсин, поділяємо його на половинки і вичавлюємо з нього сік будь-яким зручним способом.

Крок 2. Проціджуємо апельсиновий сік через дрібне сито, щоб видалити м’якоть.

Крок 3. Будь-яким зручним для вас способом заварюємо міцну каву. Розмішуємо в ньому цукор.

Крок 4. У кави вливаємо нежирні вершки.

Крок 5. Вливаємо також дві столові ложки процідженого апельсинового соку.

Крок 6. Збиваємо вміст до піни з допомогою капучинатора.

Крок 7. Апельсиновий раф кава готова. Оцінюйте смак ароматного напою!

Домашній раф з сиропом

Домашній раф з сиропом кожен зможе приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Не потрібно йти в кав’ярню, порадуйте себе бадьорим кавовим напоєм, звареним своїми руками. Відмінна ідея для вашого яскравого сніданку. Подавайте до столу з улюбленими десертами.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кави еспрессо – 30 мл
  • Вершки – 80 мл
  • Молоко – 80 мл
  • Сироп – 2 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Заварюємо міцна кава еспрессо будь-яким зручним для вас способом. Для приготування рафа потрібно 30 мл

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість молока і вершків.

Крок 3. Молочні продукти попередньо потрібно підігріти, але не кип’ятити.

Крок 4. З’єднуємо еспрессо з молоком і вершками.

Крок 5. Збиваємо заготовку до утворення піни.

Крок 6. Вливаємо дві чайні ложки сиропу – вибираємо його за смаком.

Крок 7. Домашній раф з сиропом готовий. Можна куштувати напій.

Сирний раф кави

Сирний раф кави – це оригінальна ідея для любителів яскравих бадьорять напоїв. Спробуйте приготувати справжній сирний раф в домашніх умовах. У цьому вам допоможе наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 2 ч. л.
  • Вода – 100 мл
  • Вершки 10% – 3 ст. л.
  • Сир вершковий – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Відразу зваримо мелений чорний кави.

Крок 3. Найзручніше використовувати турку. Кип’ятимо в ній воду, додаємо сіль і кави. Перемішуємо і варимо до появи пінної шапки.

Крок 4. У невеликий ківш вливаємо нежирні вершки. Нагріваємо, але не доводимо до кипіння.

Крок 5. Додаємо в вершки цукор і вершковий сир.

Крок 6. Сюди ж вливаємо кави і збиваємо вміст на великій швидкості до появи пінки.

Крок 7. Сирний раф кава готова. Можна пробувати!

Кокосовий раф

Кокосовий раф здивує вас своїм яскравим ароматом, цікавим смаком з приємною солодкістю і підбадьорливими властивостями. Приготувати каву як бариста, нескладно в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кави еспрессо – 35 мл
  • Молоко кокосове – 100 мл
  • Стружка кокосова – 0,5 ч. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Варимо міцний кава будь-яким зручним способом. Для приготування рафа необхідно 35 мл кави еспрессо.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість кокосового молока. Нагріваємо його на плиті або в мікрохвильовій печі.

Крок 3. Збиваємо в піну нагріте кокосове молоко і додаємо в нього ванільний цукор.

Крок 4. Додаємо попередньо зварений кави.

Крок 5. Знову збиваємо. Можна використовувати блендер або капучинатор.

Крок 6. Посипаємо готовий раф кокосовою стружкою перед подачею.

Крок 7. Кокосовий раф готовий. Оцінюйте смак напою.

Лавандовий раф в домашніх умовах

Лавандовий раф в домашніх умовах – це дивовижний за смаком кавовий напій, перед яким неможливо встояти. Якщо хочете порадувати себе або гостей яскравим кави в кав’ярні, то обов’язково беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 4 ч. л.
  • Вода – 200 мл
  • Вершки 10% – 100 мл
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Лаванда сушена – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Кава заливаємо холодною водою і ставимо на самий слабкий вогонь. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з плити.

Крок 2. В кавомолці перемелюємо цукор з сушеними квітами лаванди.

Крок 3. Додаємо отриману цукрово-лавандова пудру кави і перемішуємо. Цукор повинен повністю розчинитися.

Крок 4. Вливаємо нежирні вершки і злегка підігріваємо напій на невеликому вогні.

Крок 5. Блендером (можна використовувати капучинатор) збиваємо напій. Робимо це так, щоб зверху утворилася пінка.

Крок 6. Готовий напій перелити в високий келих.

Крок 7. Лавандовий раф в домашніх умовах готовий. Швидше пробуйте!