Кави Раф – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Кави Раф – це смачний і улюблений багатьма домашній напій, який подають в будь-якій кав’ярні. Приготувати раф можна і на своїй кухні. Для цього використовуйте кулінарну збірку з семи рецептів в домашніх умовах з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Порадуйте себе смачним бадьорить напоєм.

Кави Раф в домашніх умовах

Кави Раф в домашніх умовах порадує вас своїм дивовижним ароматом, приємним смаком та підбадьорливими властивостями. Приготувати каву в кав’ярні нескладно в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Кава натуральна мелена сухий 1 ч. л.
  • Вода 50 мл
  • Вершки 100 мл (10% жирності)
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Кава Раф легко можна приготувати в домашніх умовах. Додаємо в турку кави дрібного помелу.
  2. Заливаємо його водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо каву до появи невеликий пінки на поверхні.
  3. Відміряємо потрібну кількість вершків. Нагріваємо їх до теплого стану.
  4. Додаємо в вершки два види цукру і перемішуємо їх до розчинення.
  5. Кава проціджують через дрібне сито і вливаємо в вершки. Перемішуємо вінчиком.
  6. Далі напій збиваємо до появи рясної піни.
  7. Кава Раф в домашніх умовах готовий. Переливайте в чашку і пробуйте.