Березовий сік – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Березовий сік — це універсальна основа для багатьох домашніх напоїв. З нього можна приготувати різні види квасу та інші продукти. Кулінарна ідея стане заміною натуральної багатьом видам охолоджуючої продукції. Беріть на замітку 10 перевірених рецептів з покроковим описом.

Як приготувати квас з березового соку з родзинками в домашніх умовах?

Насичений за смаком домашній квас можна приготувати з березового соку і родзинок. Напій відмінно втамовує спрагу, а також служить заміною лимонадам. Можна подавати разом з випічкою!

Інгредієнти на
1 л.

  • Березовий сік 1 л
  • Родзинки 1.5 ст. л.
  • Сушені яблука 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як заготовити березовий сік у домашніх умовах? Кілька разів проціджуємо сік через марлю. Вливаємо його відразу в чисті сухі скляні банки.
  2. Окремо перебираємо родзинки і сушені яблука. При необхідності інгредієнти можна промити і обсушити.
  3. Викладаємо підготовлені сухофрукти в банки з рідиною.
  4. Щільно накриваємо заготовки пластиковими кришками і залишаємо бродити при кімнатній температурі на 3-4 дні.
  5. Яскравий і насичений квас з березового соку готовий. Проціджують і розливайте по склянках!