Кисіль із заморожених ягід і крохмалю – 7 рецептів, як зварити кисіль в домашніх умовах

Кисіль із заморожених ягід і крохмалю — це смачний напій, який доступний в будь-який сезон. Головна особливість домашнього киселя – натуральність смаку і аромату. Приготувати густий і яскравий напій можна з заморожених ягід та кукурудзяного крохмалю. Подавайте разом з печивом або свіжою випічкою. Оцініть 7 різних ідей для вашого столу!

Як зварити кисіль із замороженої смородини і крохмалю?

Насичений ягідний кисіль легко приготувати в домашніх умовах з використанням крохмалю. Оцініть рецепт яскравого напою із замороженої смородини. Вас порадує приємна кислинка готового продукту.

Інгредієнти на
1300 порц.

  • чорна Смородина-1 склянка
  • Крохмаль кукурудзяний 70 гр.
  • Цукор-пісок 70 гр.
  • Вода-800 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати кисіль із заморожених ягід і крохмалю в домашніх умовах? Заморожені ягоди викладаємо на тарілку. Обмиваємо їх водою. При необхідності прибираємо листочки і гілки.
  2. Перекладаємо продукт у велику каструлю. Засипаємо цукром і заливаємо гарячою водою. Ставимо на плиту і доводимо вміст до кипіння, потім зменшуємо вогонь.
  3. В невелику тарілку викладаємо крохмаль. Заливаємо його двома столовими ложками холодної води.
  4. Перемішуємо заготовку до однорідної маси.
  5. Тонким струменем вливаємо в каструлю крохмаль. Безперервно заважаємо вміст і доводимо його до кипіння на помірному вогні. Після вимикаємо плиту.
  6. Ароматний кисіль із смородини готовий. Розливайте його по склянках і подавайте до столу!