Домашній раф з сиропом
Домашній раф з сиропом кожен зможе приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Не потрібно йти в кав’ярню, порадуйте себе бадьорим кавовим напоєм, звареним своїми руками. Відмінна ідея для вашого яскравого сніданку. Подавайте до столу з улюбленими десертами.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Кави еспрессо – 30 мл
- Вершки – 80 мл
- Молоко – 80 мл
- Сироп – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Заварюємо міцна кава еспрессо будь-яким зручним для вас способом. Для приготування рафа потрібно 30 мл
Крок 2. Відміряємо потрібну кількість молока і вершків.
Крок 3. Молочні продукти попередньо потрібно підігріти, але не кип’ятити.
Крок 4. З’єднуємо еспрессо з молоком і вершками.
Крок 5. Збиваємо заготовку до утворення піни.
Крок 6. Вливаємо дві чайні ложки сиропу – вибираємо його за смаком.
Крок 7. Домашній раф з сиропом готовий. Можна куштувати напій.