Кокосовий раф
Кокосовий раф здивує вас своїм яскравим ароматом, цікавим смаком з приємною солодкістю і підбадьорливими властивостями. Приготувати каву як бариста, нескладно в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Кави еспрессо – 35 мл
- Молоко кокосове – 100 мл
- Стружка кокосова – 0,5 ч. л.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Варимо міцний кава будь-яким зручним способом. Для приготування рафа необхідно 35 мл кави еспрессо.
Крок 2. Відміряємо потрібну кількість кокосового молока. Нагріваємо його на плиті або в мікрохвильовій печі.
Крок 3. Збиваємо в піну нагріте кокосове молоко і додаємо в нього ванільний цукор.
Крок 4. Додаємо попередньо зварений кави.
Крок 5. Знову збиваємо. Можна використовувати блендер або капучинатор.
Крок 6. Посипаємо готовий раф кокосовою стружкою перед подачею.
Крок 7. Кокосовий раф готовий. Оцінюйте смак напою.