Кейк попси – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Кейк попси у вигляді ескімо

Кейк попси у вигляді ескімо порадують вас апетитним виглядом і неповторним смаком. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Ідеальне рішення для святкового кенді-бару або фуршету. Для приготування десерту використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 10 годин

Час приготування – 40 хвилин

Порції – 8 шт.

Склад:

  • Борошно – 150 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Крохмаль кукурудзяний/картопляний – 30 гр.

Для крему:

  • Молоко згущене – 100 гр.
  • Масло 82,5% – 200 гр.
  • цукрова Пудра – 120 гр.
  • Какао-порошок – 2 ст. л.
  • Есенція ромова – ¼ ч. л.

Для глазурі:

  • Шоколад білий – 200 гр.
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • кондитерська Посипання – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Відокремлюємо білки від жовтків.

Крок 3. Жовтки збиваємо з більшою частиною цукру до отримання білої пишної маси.

Крок 4. Збиваємо білки з цукром і ванільним цукром. Збиваємо до стійкої піни.

Крок 5. Просіваємо борошно і відправляємо в неї масу з жовтків. Вимішуємо до однорідності.

Крок 6. Додаємо сюди білкову масу.

Крок 7. Вимішуємо до однорідного стану.

Крок 8. Перелити тісто в чашу мультиварки. Готуємо в режимі для випічки одну годину.

Крок 9. Готовий бісквіт злегка остуджуємо, обгортаємо харчовою плівкою і залишаємо на 8 годин до дозрівання.

Крок 10. Підготуємо необхідні продукти для крему.

Крок 11. Збиваємо розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою і згущеним молоком.

Крок 12. Додаємо какао і ромову есенцію і продовжуємо збивати.

Крок 13. Готовий бісквіт подрібнюємо в крихту і доповнюємо його кремом.

Крок 14. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.

Крок 15. Підготуємо дерев’яні палички і формочки для морозива ескімо.

Крок 16. Наповнюємо формочки основною масою. Вставляємо палички. Прибираємо в морозилку на 1 годину.

Крок 17. Для глазурі розтоплюємо білий шоколад, в кінці додаємо рослинне масло.

Крок 18. Частування обмазуємо розтопленим шоколадом. Перекладаємо на пергамент для застигання.

Крок 19. Прикрашаємо кондитерської посипкою на ваш розсуд.

Крок 20. Кейк попси у вигляді ескімо готові!