Кейк попси у вигляді ескімо
Кейк попси у вигляді ескімо порадують вас апетитним виглядом і неповторним смаком. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Ідеальне рішення для святкового кенді-бару або фуршету. Для приготування десерту використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 10 годин
Час приготування – 40 хвилин
Порції – 8 шт.
Склад:
- Борошно – 150 гр.
- Яйце – 6 шт.
- Цукор-пісок – 180 гр.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
- Крохмаль кукурудзяний/картопляний – 30 гр.
Для крему:
- Молоко згущене – 100 гр.
- Масло 82,5% – 200 гр.
- цукрова Пудра – 120 гр.
- Какао-порошок – 2 ст. л.
- Есенція ромова – ¼ ч. л.
Для глазурі:
- Шоколад білий – 200 гр.
- Рослинна олія – 3 ст. л.
- кондитерська Посипання – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Відокремлюємо білки від жовтків.
Крок 3. Жовтки збиваємо з більшою частиною цукру до отримання білої пишної маси.
Крок 4. Збиваємо білки з цукром і ванільним цукром. Збиваємо до стійкої піни.
Крок 5. Просіваємо борошно і відправляємо в неї масу з жовтків. Вимішуємо до однорідності.
Крок 6. Додаємо сюди білкову масу.
Крок 7. Вимішуємо до однорідного стану.
Крок 8. Перелити тісто в чашу мультиварки. Готуємо в режимі для випічки одну годину.
Крок 9. Готовий бісквіт злегка остуджуємо, обгортаємо харчовою плівкою і залишаємо на 8 годин до дозрівання.
Крок 10. Підготуємо необхідні продукти для крему.
Крок 11. Збиваємо розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою і згущеним молоком.
Крок 12. Додаємо какао і ромову есенцію і продовжуємо збивати.
Крок 13. Готовий бісквіт подрібнюємо в крихту і доповнюємо його кремом.
Крок 14. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.
Крок 15. Підготуємо дерев’яні палички і формочки для морозива ескімо.
Крок 16. Наповнюємо формочки основною масою. Вставляємо палички. Прибираємо в морозилку на 1 годину.
Крок 17. Для глазурі розтоплюємо білий шоколад, в кінці додаємо рослинне масло.
Крок 18. Частування обмазуємо розтопленим шоколадом. Перекладаємо на пергамент для застигання.
Крок 19. Прикрашаємо кондитерської посипкою на ваш розсуд.
Крок 20. Кейк попси у вигляді ескімо готові!