Кейк попси «Картопля»
Кейк попси «Картопля» – це дуже смачне ласощі для вашого домашнього свята або чаювання. Апетитний десерт нікого не залишить байдужим, а також порадує яскравим і привабливим виглядом. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 16 шт.
Склад:
- Борошно – 180 гр.
- Яйце С1– 4 шт.
- Цукор – 150 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Масло – для змазування форми.
Для крему:
- Молоко згущене – 100 гр.
- Сир маскарпоне/сметана 20% – 100 гр./3 ст. л.
- Какао-порошок – 15 гр.
Для глазурі і прикраси:
- Шоколад – 100 гр.
- кондитерська Посипання/кокосова стружка – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску, доповнюємо їх цукром.
Крок 3. Збиваємо вміст до утворення пишної білої піни.
Крок 4. Просіваємо сюди додаємо борошно і розпушувач.
Крок 5. Вимішуємо вміст до отримання однорідного тіста без грудочок.
Крок 6. Викладаємо тісто у обмащений вершковим маслом форму для випікання.
Крок 7. Готуємо бісквіт близько 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 8. Для крему вимішуємо маскарпоне, згущене молоко і какао.
Крок 9. Остуджуємо бісквіт і подрібнюємо його до стану дрібної крихти.
Крок 10. З’єднуємо бісквітну крихту з кремом. Ретельно вимішуємо.
Крок 11. З отриманої маси ліпимо акуратні кульки.
Крок 12. На водяній бані розтоплюємо шоколад.
Крок 13. Вставляємо в кожну кульку паличку.
Крок 14. Занурюємо кульки в розтоплений шоколад. Можна прикрасити кокосовою стружкою або кондитерської посипкою.
Крок 15. Кейк попси «Картопля» готові. Можна подавати до столу і пробувати!