Кесаділля – це класична страва мексиканської кухні. Пригощання прийнято готувати на пшеничній або кукурудзяній тортильї з великою кількістю сиру всередині. Але це традиційний рецепт, сьогодні страву готують із різними начинками. Додають овочі, гриби, м’ясо чи рибу. Спробуйте й ви!
Кесаділля з куркою в домашніх умовах
Популярний та ситний рецепт приготування кесадильї – з додаванням курки. Апетитний та смачний продукт підійде для швидкого перекушування, сніданку або пікніка. Беріть на замітку.

Інгредієнти:
на – 4 порції
- Тортілья – 4 шт.
- Куряче філе – 250 гр.
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 100 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи – за смаком
- Олія – 30 мл.
Процес приготування:

Як приготувати кесадиллю в домашніх умовах? Підготуємо необхідні продукти. Куряче філе наперед розморожуємо, твердий сир натираємо на тертці.

Далі м’ясо ріжемо на невеликі шматочки. Також надаємо і із зеленою цибулею.

Смажимо курячі шматочки в олії. Доповнюємо їх цибулею, сіллю, спеціями за смаком та томатною пастою. Обсмажуємо протягом 5 хвилин.

На половинки коржів викладаємо тертий сир і курячу обсмажування.

Закриваємо начинку другою половинкою коржика.

Обсмажуємо заготовку по обидва боки до легкого рум’янцю.

Домашня кесаділля з куркою готова. Прикрашайте її зеленню до смаку і подавайте до столу.












