Оригінальна та неймовірно смачна кесадилья з креветками
Оригінальну за смаком та швидку кесадиллю в домашніх умовах можна приготувати з додаванням креветок. Поживна закуска підходить для яскравих сніданків. Подавайте її з овочами та ароматною зеленню.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
- Тортілья – 1 шт.
- Креветки – 80 гр.
- Помідори чері – 50 гр.
- Часник – 1 зубчик.
- Апельсин – 0,5 шт.
- Сіль за смаком.
- Спеції – до смаку.
- Зелень – до смаку.
- Олія оливкова – 1 ст.л.
Процес приготування:
1. Креветки промиваємо та очищаємо від панцира, після чого нарізаємо їх дрібними шматочками.
2. Обсмажуємо морепродукт в оливковій олії протягом 1-2 хвилин. Регулярно помішуємо.
3. Сюди ж викладаємо половинки чері, подрібнений часник, зелень, сіль та спеції. Додаємо апельсиновий сік та цедру. Розмішуємо і томимо ще кілька хвилин.
4. На половинку тортильї кладемо начинку із креветок. Закриваємо коржик і злегка підрум’янюємо.
5. Гаряча кесадилля з морепродуктами готова. Перед подачею можна розрізати на дві частини.