Кесаділья – 10 рецептів у домашніх умовах з покроковими фото

Оригінальна та неймовірно смачна кесадилья з креветками

Оригінальну за смаком та швидку кесадиллю в домашніх умовах можна приготувати з додаванням креветок. Поживна закуска підходить для яскравих сніданків. Подавайте її з овочами та ароматною зеленню.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Тортілья – 1 шт.
  • Креветки – 80 гр.
  • Помідори чері – 50 гр.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Апельсин – 0,5 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.
  • Зелень – до смаку.
  • Олія оливкова – 1 ст.л.

Процес приготування:

1. Креветки промиваємо та очищаємо від панцира, після чого нарізаємо їх дрібними шматочками.

2. Обсмажуємо морепродукт в оливковій олії протягом 1-2 хвилин. Регулярно помішуємо.

3. Сюди ж викладаємо половинки чері, подрібнений часник, зелень, сіль та спеції. Додаємо апельсиновий сік та цедру. Розмішуємо і томимо ще кілька хвилин.

4. На половинку тортильї кладемо начинку із креветок. Закриваємо коржик і злегка підрум’янюємо.

5. Гаряча кесадилля з морепродуктами готова. Перед подачею можна розрізати на дві частини.