Кета в сметані в духовці
Кета в сметані в духовці виходить неймовірно апетитною, соковитою і ароматною. Приготовлена таким чином червона риба ідеально доповнить ваш сімейний вечерю або святковий стіл. Порадуйте себе і рідних за допомогою перевіреної покрокової кулінарної ідеї.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Стейки кети – 1 кг
- Сметана – 300 гр.
- Чебрець – 0,5 ч. л.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Суміш перців – 0,5 ч. л.
- Перець духмяний горошок – 3 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Чебрець і коріандр кладемо в ступку.
Крок 3. Розминаємо спеції до дрібного стану.
Крок 4. Додаємо ароматну заготовку в сметану.
Крок 5. Сюди ж додаємо сіль і суміш перців.
Крок 6. Ретельно вимішуємо сметанную заготовку.
Крок 7. Стейки кети заздалегідь розморожуємо і кладемо в глибоку посуд.
Крок 8. Заливаємо рибу сметаною.
Крок 9. Акуратно все перемішуємо і залишаємо маринуватися на три години.
Крок 10. Перекладаємо заготовку в рукав для запікання. Сюди ж додаємо лавровий лист і горошини запашного перцю.
Крок 11. Зав’язуємо рукав і відправляємо страву на 35 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Крок 12. Ніжна і ароматна кета в сметані в духовці готова. Можна подавати до столу!