Кімчі – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Гостра закуска кимчи з білокачанної капусти

Гостру капусту по-корейськи можна приготувати і з білокачанної капусти. Вона вийде гострою, в міру солоною і відмінно підходить в якості закуски до міцного алкоголю або до других страв на обід або вечерю.

Час приготування: 2 години 10 хв. – готування, 48 годин – маринування.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Сіль – 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець гострий червоний мелений – 1 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.

Процес приготування:

1. З качана капусти зняти верхні листки, нарізати її широкими смужками близько 3-3,5 див. Пересипати шматочки капусти сіллю і залишити на пару годин в теплі.

2. Цибулину і часник порізати дуже дрібно, змішати з перцем чилі.

3. У глибокій ємності змішати гострий цибулю з часником з капустяними листками. Переконатися, що суміш рівномірно розподілилася по нарізці.

4. Залишити капусту під гнітом на пару днів, щоб вона промаринувалася.

5. Готову страву можна перекласти в стерилізовані скляні ємності і тримати в холодильнику.