Як приготувати смачний лагман з яловичини в мультиварці
Ситний лагман – популярний східне блюдо. Воно славиться своїм пряним ароматом і неймовірною поживністю. Оцініть простий та оригінальний спосіб приготування в мультиварці, який позбавить вас від тривалого стояння біля плити.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Яловичина – 0,4 кг
- Локшина для лагмана – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Зелень – 1 пучок.
- Вода – 2 склянки
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Заздалегідь відварюємо локшину для лагмана в подселенной воді. Потім зливаємо воду і залишаємо продукт на час в стороні.
2. Дрібно нарізаємо яловичину і ріпчасту цибулю.
3. Включаємо мультиварку на режим «смаження». Вливаємо олію і обсмажуємо в ньому м’ясо з цибулею до рум’янцю. Приблизно 20-25 хвилин.
4. Чистимо і нарізаємо всі інші овочі: баклажани, картопля, болгарський перець. Найкраще різати невеликими кубиками.
5. Викладаємо овочі до піджарки, заливаємо все це водою. Відразу додаємо томатну пасту, сіль і спеції. Розмішуємо і залишаємо під кришкою, включивши режим «гасіння» на 1 годину.
6. Після готовності розливаємо страву по тарілках. Додаємо в порції локшину і подрібнену свіжу зелень. Приємного апетиту!