Класичний лагман з яловичини – 8 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати смачний лагман з яловичини в мультиварці

Ситний лагман – популярний східне блюдо. Воно славиться своїм пряним ароматом і неймовірною поживністю. Оцініть простий та оригінальний спосіб приготування в мультиварці, який позбавить вас від тривалого стояння біля плити.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,4 кг
  • Локшина для лагмана – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Вода – 2 склянки
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Заздалегідь відварюємо локшину для лагмана в подселенной воді. Потім зливаємо воду і залишаємо продукт на час в стороні.

2. Дрібно нарізаємо яловичину і ріпчасту цибулю.

3. Включаємо мультиварку на режим «смаження». Вливаємо олію і обсмажуємо в ньому м’ясо з цибулею до рум’янцю. Приблизно 20-25 хвилин.

4. Чистимо і нарізаємо всі інші овочі: баклажани, картопля, болгарський перець. Найкраще різати невеликими кубиками.

5. Викладаємо овочі до піджарки, заливаємо все це водою. Відразу додаємо томатну пасту, сіль і спеції. Розмішуємо і залишаємо під кришкою, включивши режим «гасіння» на 1 годину.

6. Після готовності розливаємо страву по тарілках. Додаємо в порції локшину і подрібнену свіжу зелень. Приємного апетиту!