Класичний щавлевий суп з яйцем – 7 рецептів супу з щавлю з фото покроково

Щавлевий суп з консервованого щавлю з яйцем

Кислий суп з консервованого щавлю – один з найпростіших спосіб допомогти вашому організму заповнити недолік необхідних вітамінів і мікроелементів протягом холодної пори року.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування:30-40 хв.

Порцій – 2-4.

Інгредієнти:

  • Щавель – 0,5 мл
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Яйце куряче – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана – за смаком.

Процес приготування:

1. Щавель разом з рідиною перекладаємо в сотейник.

2. Туди ж доливаємо трохи води, яку попередньо закип’ятити і остудити. Варимо на маленькому вогні.

3. Пучок зеленого цибулі промиваємо, досить дрібно нарізаємо і перекладаємо в каструлю зі щавлем.

4. Те ж саме проробляємо з свіжим огірком. Якщо шкірка тонка, то її можна не зчищати.

5. Яйця відварюємо, остуджуємо і нарізаємо довільно, після чого додаємо до вмісту сотейника.

6. Варимо суп ще протягом 7-10 хвилин, ретельно перемішавши всі компоненти. На цьому ж етапі додаємо сіль, подрібнену зелень. Суп розливаємо по порційних тарілках і подаємо до столу, заправивши свіжою сметаною.

Бажаємо приємного апетиту!