Щавлевий суп з консервованого щавлю з яйцем
Кислий суп з консервованого щавлю – один з найпростіших спосіб допомогти вашому організму заповнити недолік необхідних вітамінів і мікроелементів протягом холодної пори року.
Час приготування: 25 хв.
Час приготування:30-40 хв.
Порцій – 2-4.
Інгредієнти:
- Щавель – 0,5 мл
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Яйце куряче – 4 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – за смаком.
Процес приготування:
1. Щавель разом з рідиною перекладаємо в сотейник.
2. Туди ж доливаємо трохи води, яку попередньо закип’ятити і остудити. Варимо на маленькому вогні.
3. Пучок зеленого цибулі промиваємо, досить дрібно нарізаємо і перекладаємо в каструлю зі щавлем.
4. Те ж саме проробляємо з свіжим огірком. Якщо шкірка тонка, то її можна не зчищати.
5. Яйця відварюємо, остуджуємо і нарізаємо довільно, після чого додаємо до вмісту сотейника.
6. Варимо суп ще протягом 7-10 хвилин, ретельно перемішавши всі компоненти. На цьому ж етапі додаємо сіль, подрібнену зелень. Суп розливаємо по порційних тарілках і подаємо до столу, заправивши свіжою сметаною.
Бажаємо приємного апетиту!