Класичний щавлевий суп з яйцем – 7 рецептів супу з щавлю з фото покроково

Як зварити смачний і ароматний суп з щавлю в мультиварці?

найшвидший і легко здійсненний рецепт приготування смачного, річного, кислого супу, який неодмінно оцінять любителі кислих щів і легких овочевих супів.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 55 хв.

Порцій – 2-4.

Склад:

  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Щавель – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Нарізаємо брусочками картопля, очищений.

2. Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо на дрібні кубики.

3. Відразу ж підготуємо щавель. Листочки добре промиваємо і просушуємо, після чого нарізаємо довільно.

4. У чашу мультиварки заливаємо олію і відправляємо моркву з цибулею. Включаємо режим «смаження» і обсмажуємо овочі на протязі 5 хвилин.

5. Через це час засипаємо картоплю, сіль та інші спеції.

6. Все заливаємо кип’яченою водою і варимо в режимі суп приблизно 40 хвилин. Паралельно з цим відварюємо і очищаємо курячі яйця.

7. По закінченню цього часу в готовий суп додаємо основний інгредієнт – нарізаний щавель і даємо настоятися під закритою кришкою 5-10 хвилин.

8. Готовий суп розливаємо по тарілках і доповнюємо часточками яєць. За бажанням можна додати сметану або натуральний йогурт.

Бажаємо приємного апетиту!