Як зварити смачний і ароматний суп з щавлю в мультиварці?
найшвидший і легко здійсненний рецепт приготування смачного, річного, кислого супу, який неодмінно оцінять любителі кислих щів і легких овочевих супів.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 55 хв.
Порцій – 2-4.
Склад:
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Щавель – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Яйце куряче – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Нарізаємо брусочками картопля, очищений.
2. Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо на дрібні кубики.
3. Відразу ж підготуємо щавель. Листочки добре промиваємо і просушуємо, після чого нарізаємо довільно.
4. У чашу мультиварки заливаємо олію і відправляємо моркву з цибулею. Включаємо режим «смаження» і обсмажуємо овочі на протязі 5 хвилин.
5. Через це час засипаємо картоплю, сіль та інші спеції.
6. Все заливаємо кип’яченою водою і варимо в режимі суп приблизно 40 хвилин. Паралельно з цим відварюємо і очищаємо курячі яйця.
7. По закінченню цього часу в готовий суп додаємо основний інгредієнт – нарізаний щавель і даємо настоятися під закритою кришкою 5-10 хвилин.
8. Готовий суп розливаємо по тарілках і доповнюємо часточками яєць. За бажанням можна додати сметану або натуральний йогурт.
Бажаємо приємного апетиту!