Сирний кляр для риби
Сирний кляр для риби – один з найсмачніших рецептів приготування тіста для страв у фритюрі. Такий кляр не сповзає, робить скоринку особливо рум’яної і апетитною, а філе дарує ніжність та соковитість. Готувати таке блюдо швидко і легко – справжнє задоволення!
Порції: 6-8
Час готування: 20 хв.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Борошно – 3 ст. л.
- Вода – 100 мл
- Сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
Крок 1. Яйця розбиваємо і збиваємо їх до легкої пінки віночком або виделками.
Крок 2. Сир натираємо на дрібній тертці.
Крок 3. Змішуємо яйця і сир, додаємо воду, сіль і спеції за бажанням і смаком.
Крок 4. У завершенні додаємо борошно і замішуємо тісто. Засипаємо борошно обережно порціями, щоб не було ніяких непотрібних грудочок.
Готово! Приємного апетиту!