Кляр для риби — 10 простих і смачних рецептів з фото покроково

Сирний кляр для риби

Сирний кляр для риби – один з найсмачніших рецептів приготування тіста для страв у фритюрі. Такий кляр не сповзає, робить скоринку особливо рум’яної і апетитною, а філе дарує ніжність та соковитість. Готувати таке блюдо швидко і легко – справжнє задоволення!

Порції: 6-8

Час готування: 20 хв.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Сіль, перець – за смаком

Процес приготування:

Крок 1. Яйця розбиваємо і збиваємо їх до легкої пінки віночком або виделками.

Крок 2. Сир натираємо на дрібній тертці.

Крок 3. Змішуємо яйця і сир, додаємо воду, сіль і спеції за бажанням і смаком.

Крок 4. У завершенні додаємо борошно і замішуємо тісто. Засипаємо борошно обережно порціями, щоб не було ніяких непотрібних грудочок.

Готово! Приємного апетиту!