Корн доги – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Корейські корн доги

Корейські корн доги – це популярна закуска, яка закохує в себе ще до першої проби, тому ніхто не зможе втриматися від того, щоб не відкусити хоча б маленький шматочок золотистої скоринки, під якою ховається тепла і смачна ковбаса.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8.

Інгредієнти:

  • Сосиски – 4 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст.
  • Сухарі «панко» – 1 склянка
  • сирний Соус – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Для кляру:

  • Мука хлібопекарська – 2 склянки
  • Молоко – 200 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищені сосиски ріжемо навпіл, кожну частину рівне насаджуємо на довгу дерев’яну паличку.

Крок 2. У тарілку з високими бортами розбиваємо яйце і збиваємо.

Крок 3. Додаємо молоко, сіль, цукор, розпушувач і борошно. Ретельно вимішуємо компоненти до густої однорідної маси.

Крок 4. Виливаємо тісто у вузьку склянку і вмочаємо заготовки, запаніровані в борошні.

Крок 5. Після обвалюємо напівфабрикати в сухарях.

Крок 6. Розжарюємо рослинне масло в сковороді до 180 градусів і викладаємо сосиски, при частому перевертанні, смажимо до скоринки.

Крок 7. Витираємо паперовими рушниками.

Крок 8. Кожен корн доги поливаємо сирним соусом і присипаємо зеленню, переходимо до трапези. Приємного апетиту!