Корейські корн доги
Корейські корн доги – це популярна закуска, яка закохує в себе ще до першої проби, тому ніхто не зможе втриматися від того, щоб не відкусити хоча б маленький шматочок золотистої скоринки, під якою ховається тепла і смачна ковбаса.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 8.
Інгредієнти:
- Сосиски – 4 шт.
- Масло рослинне – 1 ст.
- Сухарі «панко» – 1 склянка
- сирний Соус – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Для кляру:
- Мука хлібопекарська – 2 склянки
- Молоко – 200 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – ½ ч. л.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищені сосиски ріжемо навпіл, кожну частину рівне насаджуємо на довгу дерев’яну паличку.
Крок 2. У тарілку з високими бортами розбиваємо яйце і збиваємо.
Крок 3. Додаємо молоко, сіль, цукор, розпушувач і борошно. Ретельно вимішуємо компоненти до густої однорідної маси.
Крок 4. Виливаємо тісто у вузьку склянку і вмочаємо заготовки, запаніровані в борошні.
Крок 5. Після обвалюємо напівфабрикати в сухарях.
Крок 6. Розжарюємо рослинне масло в сковороді до 180 градусів і викладаємо сосиски, при частому перевертанні, смажимо до скоринки.
Крок 7. Витираємо паперовими рушниками.
Крок 8. Кожен корн доги поливаємо сирним соусом і присипаємо зеленню, переходимо до трапези. Приємного апетиту!