
Котлети з фаршу свинини в духовці — дуже соковите і смачне м’ясне блюдо. Вони точно припадуть до смаку навіть самим прискіпливим і суворим дегустаторам, а у господині вийде усіх здивувати без особливих зусиль.
Соковиті і смачні котлети з свинячого фаршу в духовці
Котлети з свинини готуються за звичайним алгоритмом. Однак для того, щоб вони не розвалилися, додамо кілька сполучних інгредієнтів.

Інгредієнти на
4 порц.
- Свинина 500 гр.
 - Яйце куряче 1 шт.
 - Молоко коров’яче 70 мл
 - Батон 100 гр.
 - Цибуля ріпчаста 100 гр.
 - Масло рослинне 1 ст. л.
 - Спеції і Приправи за смаком
 - Сіль за смаком
 
Процес приготування:
- Як приготувати соковиті і смачні котлети з фаршу свинини в духовці? Обробляємо свинину: обрізаємо плівки і жилки. Промиваємо під струменем теплої води і просушуємо паперовим рушником. Нарізаємо невеликими шматочками гострим ножем.
 - Очищаємо цибулину від лушпиння. Розрізаємо на шматки середньої величини. Цибулю пропускаємо разом з м’ясом через м’ясорубку.
 - Беремо шматок батона і вимочуємо його в молоці в окремому посуді. Додаємо його в фарш. Вбиваємо туди ж яйце, засипаємо спеції і солимо. Акуратно перемішуємо масу до однорідності.
 - Ставимо поряд з робочою зоною невелику миску з водою. Змочуємо руки і беремо шматочок фаршу середнього розміру. Формуємо заготовку. Дістаємо деко, розстеляємо на ньому папір і змащуємо олією. Викладаємо котлети.
 - Розігріваємо духовку заздалегідь до температури 180 градусів. Деко з заготовками ставимо всередину. Випікаємо 40-50 хвилин.
 - Через покладений час дістаємо котлети з духовки і подаємо на стіл з будь-яким гарніром.
 





Приємного апетиту!












