Котлети з фаршу свинини в духовці — дуже соковите і смачне м’ясне блюдо. Вони точно припадуть до смаку навіть самим прискіпливим і суворим дегустаторам, а у господині вийде усіх здивувати без особливих зусиль.
Соковиті і смачні котлети з свинячого фаршу в духовці
Котлети з свинини готуються за звичайним алгоритмом. Однак для того, щоб вони не розвалилися, додамо кілька сполучних інгредієнтів.
Інгредієнти на
4 порц.
- Свинина 500 гр.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко коров’яче 70 мл
- Батон 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Масло рослинне 1 ст. л.
- Спеції і Приправи за смаком
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати соковиті і смачні котлети з фаршу свинини в духовці? Обробляємо свинину: обрізаємо плівки і жилки. Промиваємо під струменем теплої води і просушуємо паперовим рушником. Нарізаємо невеликими шматочками гострим ножем.
- Очищаємо цибулину від лушпиння. Розрізаємо на шматки середньої величини. Цибулю пропускаємо разом з м’ясом через м’ясорубку.
- Беремо шматок батона і вимочуємо його в молоці в окремому посуді. Додаємо його в фарш. Вбиваємо туди ж яйце, засипаємо спеції і солимо. Акуратно перемішуємо масу до однорідності.
- Ставимо поряд з робочою зоною невелику миску з водою. Змочуємо руки і беремо шматочок фаршу середнього розміру. Формуємо заготовку. Дістаємо деко, розстеляємо на ньому папір і змащуємо олією. Викладаємо котлети.
- Розігріваємо духовку заздалегідь до температури 180 градусів. Деко з заготовками ставимо всередину. Випікаємо 40-50 хвилин.
- Через покладений час дістаємо котлети з духовки і подаємо на стіл з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!