ПП дієтичні котлети з філе індички в духовці
Для поживного і корисного обіду можна приготувати низькокалорійні котлети з індички. Продукт випікається в духовці без використання олії. Оцініть кулінарну ідею, яка точно не зашкодить вашій фігурі.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фарш з індички – 0,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Кефір – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Овочі очищаємо від шкірки і промиваємо.
2. У розморожений фарш додаємо сіль і спеції за смаком. Вимішуємо.
3. Слідом додаємо терту моркву і картоплю.
4. Вливаємо кефір і додаємо дрібно порізану зелень.
5. Знову вимішуємо масу і приєднуємо до неї яйце, подрібнену цибулю і болгарський перець.
6. Вимішуємо заготівлю руками до рівномірного розподілу всіх продуктів.
7. Ліпимо з підготовленої маси котлети і викладаємо їх на деко з пергаментом.
8. Випікаємо блюдо близько 30 хвилин. Відповідна температура для приготування – 180 градусів.
9. Соковиті котлети з індички з низькокалорійного рецептом готові!