Котлети з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

ПП дієтичні котлети з філе індички в духовці

Для поживного і корисного обіду можна приготувати низькокалорійні котлети з індички. Продукт випікається в духовці без використання олії. Оцініть кулінарну ідею, яка точно не зашкодить вашій фігурі.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш з індички – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Кефір – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні інгредієнти. Овочі очищаємо від шкірки і промиваємо.

2. У розморожений фарш додаємо сіль і спеції за смаком. Вимішуємо.

3. Слідом додаємо терту моркву і картоплю.

4. Вливаємо кефір і додаємо дрібно порізану зелень.

5. Знову вимішуємо масу і приєднуємо до неї яйце, подрібнену цибулю і болгарський перець.

6. Вимішуємо заготівлю руками до рівномірного розподілу всіх продуктів.

7. Ліпимо з підготовленої маси котлети і викладаємо їх на деко з пергаментом.

8. Випікаємо блюдо близько 30 хвилин. Відповідна температура для приготування – 180 градусів.

9. Соковиті котлети з індички з низькокалорійного рецептом готові!