Котлети з щуки – це одні з найбільш смачних рибних котлет, які тільки можна приготувати в домашніх умовах. Для соковитості, в цю страву багато додають вершкове масло або маленькі брусочки сала, таким чином, рибне блюдо виходить неймовірно ніжним і ідеально поєднується з найрізноманітнішими неважкими гарнірами.
Рибні котлети з щуки на сковороді
Лише раз, приготувавши такі ніжні всередині і хрусткі зовні котлетки, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову. Бо як філе щуки, приготоване таким чином, сподобається навіть дітям, які не особливо люблять рибу.
Інгредієнти на
10 порц.
- Щука філе 1 кг
- Батон нарізний 5 шматочків.
- Сухарі панірувальні 150 гр.
- Молоко коров’яче 100 мл
- Масло рослинне 5 ст. л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправи за смаком
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати ну дуже смачні котлети з щуки? Готування починаємо з перекрутки рибного філе та очищеного лука через саму дрібну решітку м’ясорубки.
- У посуді з високими бортиками замочуємо скибочки батона в молоці.
- До щуки додаємо злегка віджатий батон і вбиваємо яйця.
- Присаливаем фарш, додаємо спеції і ретельно перемішуємо.
- Формуємо невеликі котлети і обвалюємо кожну заготовку в панірувальних сухарях. За бажанням, в середину кожної котлети можна покласти начинку зі шматочка сала, часнику або зелені.
- У сковороді розігріваємо рослинне масло і викладаємо запаніровані котлетки і смажимо з двох боків до утворення золотистої скоринки. Приємного апетиту!
