Крем для бісквітного торта – простий у виконанні, смачний і ніжний продукт. З його допомогою ваш домашній десерт вийде не тільки неймовірно апетитною, але і привабливим. Беріть на замітку кращі рецепти для приготування крему в нашій кулінарній добірці. З покроковим описом справляться навіть новачки в кондитерській справі.
Сирний крем для бісквітного торта в домашніх умовах
Оригінальний, ніжний і не надто солодкий крем виходить з м’якого сиру. Продукт підходить для обмазування бісквітних тортів. Він добре просочує блюдо і дає приємний смак і аромат.
Інгредієнти на
0.75 кг.
- Сир 200 гр. (м’якого)
- Сметана 25% 400 гр.
- Цукор-пісок 150 гр.
Процес приготування:
- Як приготувати крем для бісквітного торта в домашніх умовах? Спочатку в глибокій посуді збиваємо холодну сметану. Робимо це приблизно 1-2 хвилини.
- Додаємо в сметану, цукор і продовжуємо збивати. Тепер вже працюємо до повного розчинення сухого інгредієнта.
- Викладаємо в сметанную масу м’який сир і збиваємо на помірній швидкості 5-7 хвилин. Вміст повинно вийти однорідним і повітряним.
- Сирний крем для бісквіта готовий. Можна відразу його використовувати або покласти на годину в холодильник під кришку.
