Простий і швидкий рецепт сметанного крему для бісквітного торта
Ніжний сметанний крем добре просочує бісквіт. Також кондитерська заготівля виходить в міру солодким, не надто жирною і калорійною. Спробуйте приготувати універсальне ласощі по простому рецептом в домашніх умовах.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 450 гр.
Склад:
- Сметана 25% – 400 гр.
- Цукрова пудра – 4 ст. л.
- Ванілін – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. У глибокій мисці з’єднуємо цукрову пудру і ванілін. Розмішуємо суху суміш.
2. Посуд, в якій будемо готувати крем, а також віночки міксера, слід заздалегідь покласти в холодильник. Бажано, щоб вони були крижаними.
3. Виливаємо холодну сметану у підготовлену каструлю.
4. Починаємо збивати сметану. Поступово підсипаємо суху суміш.
5. Збиваємо до отримання густої маси. Визначити готовність можна за появи піків.
6. Готовий крем можна зберігати в холодильнику до моменту його використання.