Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і швидкий рецепт сметанного крему для бісквітного торта

Ніжний сметанний крем добре просочує бісквіт. Також кондитерська заготівля виходить в міру солодким, не надто жирною і калорійною. Спробуйте приготувати універсальне ласощі по простому рецептом в домашніх умовах.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 450 гр.

Склад:

  • Сметана 25% – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. У глибокій мисці з’єднуємо цукрову пудру і ванілін. Розмішуємо суху суміш.

2. Посуд, в якій будемо готувати крем, а також віночки міксера, слід заздалегідь покласти в холодильник. Бажано, щоб вони були крижаними.

3. Виливаємо холодну сметану у підготовлену каструлю.

4. Починаємо збивати сметану. Поступово підсипаємо суху суміш.

5. Збиваємо до отримання густої маси. Визначити готовність можна за появи піків.

6. Готовий крем можна зберігати в холодильнику до моменту його використання.