Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Покроковий рецепт крему для бісквітного торта зі згущеним молоком

Солодкий на смак і легкий по текстурі крем із згущеним молоком простий і швидкий у приготуванні. Продукт добре просочує бісквіт, тому він ідеально підходить для домашніх тортів.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. Холодну сметану викладаємо в суху глибоку тарілку. Збиваємо міксером 1-2 хвилини.

2. Вливаємо в сметану, згущене молоко, розмішуємо і продовжуємо працювати міксером ще близько 5 хвилин. Маса повинна стати більш повітряної і збільшитися в об’ємі.

3. Додаємо в крем розтануло масло і ще збиваємо вміст 1-2 хвилини.

4. Коли крем стане більш густим, то це говорить про його готовність. Продукт можна відразу використовувати в кулінарних цілях.