Покроковий рецепт крему для бісквітного торта зі згущеним молоком
Солодкий на смак і легкий по текстурі крем із згущеним молоком простий і швидкий у приготуванні. Продукт добре просочує бісквіт, тому він ідеально підходить для домашніх тортів.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Молоко згущене – 200 гр.
- Сметана – 200 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
1. Холодну сметану викладаємо в суху глибоку тарілку. Збиваємо міксером 1-2 хвилини.
2. Вливаємо в сметану, згущене молоко, розмішуємо і продовжуємо працювати міксером ще близько 5 хвилин. Маса повинна стати більш повітряної і збільшитися в об’ємі.
3. Додаємо в крем розтануло масло і ще збиваємо вміст 1-2 хвилини.
4. Коли крем стане більш густим, то це говорить про його готовність. Продукт можна відразу використовувати в кулінарних цілях.