Йогуртовий крем для бісквітного торта
Якщо хочете зробити ваш бісквітний торт більш легким і не дуже солодким смаком, то приготуйте для нього йогуртовий крем. Заготівля відмінно просочить випічку і додасть їй приємний аромат.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 700 гр.
Склад:
- Йогурт – 500 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Желатин – 20 гр.
- Вода – 80 мл
- Вершки 33% — 2 ст. л.
Процес приготування:
1. У глибокій ємності з’єднуємо йогурт із цукром. Збиваємо міксером до розчинення сухого інгредієнта.
2. В окремому посуді желатин заливаємо водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо.
3. Даємо желатину охолонути, потім вливаємо його в йогурт разом з холодними вершками. Продовжуємо збивати до отримання пишної маси. Приблизно, 5-7 хвилин.
4. Готовий йогуртовий крем можна відразу використовувати або відправити на зберігання в холодильник в герметичній посуді.