Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Йогуртовий крем для бісквітного торта

Якщо хочете зробити ваш бісквітний торт більш легким і не дуже солодким смаком, то приготуйте для нього йогуртовий крем. Заготівля відмінно просочить випічку і додасть їй приємний аромат.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Йогурт – 500 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Желатин – 20 гр.
  • Вода – 80 мл
  • Вершки 33% — 2 ст. л.

Процес приготування:

1. У глибокій ємності з’єднуємо йогурт із цукром. Збиваємо міксером до розчинення сухого інгредієнта.

2. В окремому посуді желатин заливаємо водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо.

3. Даємо желатину охолонути, потім вливаємо його в йогурт разом з холодними вершками. Продовжуємо збивати до отримання пишної маси. Приблизно, 5-7 хвилин.

4. Готовий йогуртовий крем можна відразу використовувати або відправити на зберігання в холодильник в герметичній посуді.